SPOR - 27 Aralık 2019 Cuma 14:14

BAL ligi lider Arhavispor ligden çekilme kararı aldı

A
A
A
BAL ligi lider Arhavispor ligden çekilme kararı aldı

Bölgesel Amatör Ligi 3.

Bölgesel Amatör Ligi 3. Grupta mücadele eden ve ilk yarıyı grubu lider olarak tamamlayan Arhavispor futbol takımı ligden çekilme kararı aldı. Kulüp Başkanı Yücel Satıral, maddi sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek "2 Ocak tarihine kadar 250 bin, yıl sonuna kadar 800 bin lira bulmamız lazım" dedi.


Arhavispor Kulüp binasında basın açıklaması yapan Arhavi Spor Kulüp Başkanı Yücel Satıral ve yönetim kurulu üyeleri destek alamadıklarını ifade ederek ligden çekilme kararı aldıklarını ifade ettiler.


Başkan Satıral açıklamasında ”Arhavi Spor kulübü 1955 yılında kurulmuştur. 65 yıllık bir mazisi olan bir kulüp. İlk yarıyı grubunda lider olarak tamamladı. Ocak ayının 2’isine kadar ödeme yapamazsak yönetim kurulu kararıyla ligden çekilmek zorunda kalacağız. Futbolculardan Ocak ayının 2’sine kadar müsaade istedik. Arhavi halkı destek oluyor ama iş adamlarından kamu kurum ve kuruluşlardan destek alamadık. İkinci yarıyı da kaldıramayacağımız düşünerek ligden çekilmek zorunda kalacağız. Dört yıllık bir oyuncu grubumuz var. Maalesef destek alamadık desteksiz bu işler olmuyor. Sezon sonuna kadar 800 bin lira ihtiyacımız var. Ayın ikisinde ise 250 bin ödememiz gereken peşinatlar var bizim için zor bir karar” ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Hentbolda Kadınlar Türkiye Kupası’nı Konyaaltı Belediyespor kazandı HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final’de bugün oynanan final maçında A.P. Yalıkavak’ı 30-21 yenen Konyaaltı Belediyesi şampiyon oldu. Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda oynanan Mehtap Şimşek ve Pınar Ünlü Hatipoğlu hakem ikilisinin yönettiği maçta ilk yarıyı da Konyaaltı Belediyesi 13-11’lik skorla önde kapattı. Karşılaşmayı da 30-21’lik skorla kazanan Konyaaltı Belediyesi, HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nı müzesine götürdü. Karşılaşma ve sonrasında düzenlenen törende şampiyon olan Konyaaltı Belediyesi’ne kupa ve madalyalarını THF Başkanı Uğur Kılıç ve HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan verdi. Kupa ikincisi Yalıkavak’a ise kupa ve madalyalarını THF Asbaşkanları Ediz Erkovan ve Serpil Çapar takdim etti. Dörtlü Final’in en iyi oyuncusu seçilen Sevilay İmamoğlu Öcal’a da ödülünü HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan ile THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan verdi. Hakemler: Mehtap Şimşek, Pınar Ünlü Hatipoğlu A.P. Yalıkavak: Rombescu, Buket Seven 1, Yasemin Özgür 6, Perihan Topaloğlu Acar 4, Yeliz Özel 1, Zehra Oğuz, Sude Karademir, Barbosa 1, Fatma Akgün, Tuana Akman, Ece Sözmen 4, Chebbah, Kübra Sarıkaya, Ümmügülsüm Bedel 3, İlke Yıldız, Edanur Burhan 1 Konyaaltı Belediyespor: Sevilay İmamoğlu Öcal 2, Mben Bediang, Vieira, Gakidova 4, Ceylan Aydemir 5, Diğdem Hoşgör 9, Baranik 2, İkhneva 4, Edanur Çetin 2, Oleksandra, Gjorgjijevska 2