YEREL HABERLER - 14 Nisan 2012 Cumartesi 12:54

SÖNMEZ; ``TECRÜBELİ TAKIM FARKI ORTAYA ÇIKTI``

A
A
A
SÖNMEZ; ``TECRÜBELİ TAKIM FARKI ORTAYA ÇIKTI``

Çine Madranspor ile oynadıkları play out karşılaşmasını 2-1`lik skorla kaybeden Yıldızgücü`nün antrenörü Gürhan Sönmez, karşılaşmayı değerlendirdi. Sönmez yaptığı açıklamada, karşılaşmada genç takım ile tecrübeli takım arasındaki farkın ortaya çıktığını söyledi.
Çine Madranspor`un kendilerine göre daha tecrübeli olduğunu kaydeden Sönmez şunları söyledi:
``Biz rakibimize göre daha genç bir ekibiz. Rakibimiz tecrübe farkını en iyi şekilde kullandı. Ancak, maç boyunca mücadeleyi bırakmadık. Topu ayağımızda biraz daha fazla tutabilseydik, sonuç daha farklı olabilirdi. Ancak bahanelere sığınmıyoruz. Futbolcularımı sergiledikleri mücadeleden dolayı kutluyorum``
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Başkan Vekili Rasim Şişman: "Hayalimiz Arnavutköy’ü kadim geçmişine yeniden kavuşturmak" Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Rasim Şişman, ilçe genelinde sürdürdüğü ziyaretler kapsamında Arnavutköy Mahallesi’ndeki vatandaşlar bir araya geldi. Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Rasim Şişman, ilçe genelindeki mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Vekili Şişman, Arnavutköy’ün dünyada benzeri olmayan bir değere sahip olduğuna dikkat çekerek, "Çok kadim bir yerdeyiz. Burası çok değerli bir mahalle. Dünyada eşi benzeri yok. Belli şeyleri yeniden canlandırmanız lazım. Hayalimiz Arnavutköy’ü ileriye taşımaktan çok, geçmişindeki ruhu ve kültürü yeniden canlandırmak. Arnavutköy Çileği, Arnavutköy Festivali gibi değerleri tekrar yaşatmak ve mahalleye sosyal tesis kazandırmak istiyoruz. Teofania Yortusu’nun 25 yıl sonra yeniden Arnavutköy’de kutlanmasını çok isterim" dedi. Altyapı ve denetim çalışmalarına da değinen Başkan Vekili Rasim Şişman, "2026 yılı, yol bakım onarım yılı olacak. Biz 13 yere ruhsat vermişiz ama bunun dışında 19 yeri mühürlemişiz. 2025 yılı içinde, 51 işletmeye toplam 17 milyon lira ceza kestik. Bu 51 işletmenin 32’si Arnavutköy’de. 37 işletmeye gürültü, 23 işletmeye de koku, duman gerekçesiyle çok ağır yaptırımlar uyguladık. Çok hızlı şekilde kısa, orta, uzun vadeli projeksiyonları ortaya koyabileceğimiz bir acil eylem planını oluşturarak ciddi anlamda ağırlık vereceğiz Arnavutköy’e" diye konuştu.