YEREL HABERLER - 22 Mart 2012 Perşembe 12:09

NAZİLLİ VERGİ DAİRESİ ÇALIŞANLARI STRES ATTI

A
A
A
NAZİLLİ VERGİ DAİRESİ ÇALIŞANLARI STRES ATTI

Nazilli Vergi Dairesi personeli, Vergi Haftası`nın sona ermesinin ardından düzenlediği yemekte stres atarak bir araya geldi.
Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yoğun etkinliklerle vergi bilincini genç-yaşlı herkese anlatan Nazilli Vergi Dairesi personeli akşam yemeğinde Liman Restaurantta buluşarak haftanın stresini üzerlerinden attı. Verilen yemekte konuşan Nazilli Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Akkoyun, ``Bu yıl 23`cüsü kutladığımız kutladığımız Vergi Haftası etkinliklerinde kapsamında bu geceyi düzenlemiş bulunmaktayız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, Hafta boyu mükelleflerimizi gezdiniz. Onlara elinizden geldiği kadar sıcak davranmaya çalışınız. Vergi Haftası kutlama programı etkinlikleri içerisinde böyle bir gecede çalışanlarımız aileleri ile katılarak tanışma ve dayanışma fırsatı oluyor, bu tür organizasyonların ekip ruhunu canlı tutarak, hizmet kalitesinin sürekliliğini sağlayacağını inanıyorum. Gecemize katılan misafirlerimize ve personelimize teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz ortam gerçekten çok samimi, gecemizin ilerleyen bölümlerinde iyi eğlenerek unutamayacağınız bir eğlence geçirirsiniz. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum`` dedi.
Aydın Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürleri Mehmet Taşkın ve Ahmet Haşim Şimşek`de eşleri ile birlikte katılırken, yemekte bazı vergi dairesi personeline şilt verildi. Ayrıca Aydın Vergi Dairesi grup müdürlerinden Mehmet Taşkın`a da doğum günü sürprizi yapılarak gecede doğum günü de kutlandı. Vergi memurları canlı müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar eğlenerek stres attı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Nevşehir Nevşehir’de bir araçtan uzun namlulu silah mermileri çıktı Nevşehir’de polis ekiplerince bir araçta yapılan aramada çok sayıda uzun namlulu silaha ait mermi ile bıçak ele geçirildi. Olay, gece saatlerinde 2000 Evler Mahallesi TOKİ İş Merkezi civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, telefonda tartıştıkları şahıslarla buluşmaya giden iki genç, karşılarında kalabalık bir grup görünce geldikleri araçla olay yerinden kaçtı. Bunun üzerine kalabalık grup, kaçan araca saldırarak zarar verdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatan ekipler, gençlerin kaçtığı 50 NE 368 plakalı otomobili, 2000 Evler Mahallesi 38. Sokak üzerinde bir apartmanın yanında terk edilmiş halde buldu. Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla araçta yapılan aramada çok sayıda uzun namlulu silaha ait mermi ile bıçak ele geçirildi. Araç sahibi, otomobilin oğlu ve arkadaşları tarafından gezmek amacıyla alındığını belirterek, araçta bulunan mermilerin geçmiş tarihlerde iş yerine gelen bir müşteriden kaldığını, bir süre dükkânda muhafaza ettikten sonra araca koyduğunu ifade etti. Araçta bulunan bıçaklardan ise haberi olmadığını söyledi. Araçta yapılan adli aramanın ardından araçta bulunan mermi ve bıçaklara el konulurken, şahıslar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İzmir Husumetli olduğu akrabasının boğazını kesip kahvehanenin önüne attı İzmir’in Urla ilçesinde, alacak-verecek meselesi yüzünden husumetli olduğu akrabasının boğazını keserek öldüren zanlı, cansız bedeni otomobille getirip kahvehanenin önüne attı. Zanlının cesedi bıraktıktan sonra çevredekilere, "Polise haber verin, ibreti alem için yaptım" dediği iddia edildi. Olay, Urla ilçe merkezinde bulunan Mermerli Çeşme mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, R.Ş. ile akrabası Gökhan Şimşek (35) arasında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunuyordu. R.Ş., henüz bilinmeyen bir yerde Şimşek’i otomobil içerisinde boğazını keserek öldürdü. Daha sonra içi kan gölüne dönen otomobille Mermerli Çeşme mevkiine gelen cinayet zanlısı R.Ş., araçtan indirdiği cansız bedeni bir kahvehanenin önüne attı. "İbreti alem için yaptım" Olayı gören çevredeki vatandaşlar büyük bir şok yaşarken, zanlının kalabalığa dönerek, "Polise haber verin, ibreti alem için yaptım" dediği öne sürüldü. Vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Gökhan Şimşek’in hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, Şimşek’in cenazesi, savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cinayet şüphelisi R.Ş. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.