ÇEVRE - 06 Eylül 2025 Cumartesi 12:38

İncirliova Belediyesi okul bölgelerini yeni döneme hazırlıyor

A
A
A
İncirliova Belediyesi okul bölgelerini yeni döneme hazırlıyor

İncirliova Belediyesi, yeni eğitim dönemine hazırlık kapsamında Okullar Kampüsü’nde yabani ot arındırma, ağaç budama ve çevre temizliği gerçekleştirirken, öğrenciler için güvenli ve ferah bir ortam hazırlandı.



İncirliova Belediyesi, 2025-2026 Eğitim-Öğretim döneminde eğitim vermeye başlayacak olan yeni okulların bulunduğu Okullar Kampüsü Alanı’nda çevre düzenleme ve bakım çalışmalarını tamamladı. Belediye Başkan Yardımcısı Metin Korucu’nun yerinde incelediği çalışmalarda, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından okul bahçeleri ve çevresinde yabani ot arındırma, ağaç budama ve çevre temizliği gerçekleştirildi. Öğrencilerin temiz ve güvenli bir ortamda eğitimlerine devam etmesi için düzenlemeler titizlikle yürütüldü. Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince okul yolunda asfaltlama çalışması yapılarak ulaşım güvenli ve konforlu hale getirildi.


İncirliova Belediyesi’nden yapılan açıklamada, "Okullar Kampüsü Alanımızda yapımı tamamlanan ve 2025-2026 Eğitim-Öğretim döneminde eğitim vermeye başlayacak yeni okullarımızın bahçe ve çevresinde belediye ekiplerimizce yapılan çalışmaları Belediye Başkan Yardımcımız Metin Korucu yerinde inceledi. Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından okul bahçeleri ve çevresinde yabani ot arındırma, ağaç budama ve çevre temizliği çalışmaları gerçekleştirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce okul yolumuz asfaltlanarak ulaşıma hazır hale getirildi. Çocuklarımızın güvenli, temiz ve modern bir ortamda eğitim hayatlarına devam etmeleri için çalışmalarımız yıl boyunca devam edecek" ifadeleri yer aldı.



İncirliova Belediyesi okul bölgelerini yeni döneme hazırlıyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Osman Zeki Korkmaz: "Böyle duyarlı oyuncu grubu ile çalıştığım için çok şanslı hissediyorum" Vanspor FK Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, İstanbulspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, oyuncularının performansından memnun olduğunu ve artık kendi taktiğiyle sahaya çıkan bir takım olduğunu söyledi. Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Vanspor, FK, deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor’u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Vanspor FK Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz gün annesi vefat eden İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu’na baş sağlığı dileyerek sözlerine başlayan Korkmaz, "Maç özelinde çok fazla konuşmak istemiyorum. İstanbulspor benim için özel bir camia. Futbol açısından bakarsak iki haftadır geliştirdiğimiz bir oyun var. Geçen hafta oynadığımız Ümraniyespor maçının mantıksal galibiydik. Fakat maç sonunda istenmeyen bir sonuç oldu. Bu oyunu analiz ederek bu hafta maçın geneline nasıl yayacağımız üzerine çalıştık. Bugün 90 dakika bu şekilde oynadık. Bundan sonraki süreçte de Vanspor kendi taktiği ile maçlara hazırlanacak ve o şekilde sahaya çıkacaktır. Sakatlık sıkıntımız var. Eldeki oyuncularımızdan yararlanmaya çalışıyoruz. Oyucularım burada ortaya çok büyük karakter koyuyor. Böyle duyarlı oyuncu grubu ile çalıştığım için çok şanslı hissediyorum" diye konuştu. "Maça gelen tüm Vanlılar, yanında en az bir kişi daha getirsin" İç sahada oynanan maçlara taraftarları davet eden Osman Zeki Korkmaz, "Devreyi olabildiğince iyi bir yerde bitirmemiz gerekiyor. En az geçen haftadaki atmosfer gibi bir atmosfer yakalamamız gerekiyor stadyumumuzda. Ben de arkadaşlarımı maçımıza davet edeceğim. Maça gelen tüm Vanlılar da yanında en az bir kişi getirsin. Bir önce ikinci devrenin hazırlığını yapmamız gerekiyor. Kritik bir maç oynayacağız" şeklinde konuştu. İstanbulspor’a rakip olmanın duygusal yönüne değinen Korkmaz, "İstanbulspor benim eski takımım değil, ailem. Şu anda ülkenin köklü kulüplerinden bir tanesinin teknik direktörlüğünü yapıyorum. Benim de Türk futbolunun da yeni hikayelere ihtiyacı var" açıklamalarında bulundu.