EĞİTİM - 20 Ağustos 2025 Çarşamba 10:29

Balıkesir’de yapımı devam eden okullara denetim

A
A
A
Balıkesir’de yapımı devam eden okullara denetim

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, Balıkesir il merkezinde yapımı devam eden okul inşaatlarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.


2025-2026 Eğitim ve Öğretim yılının açılışı öncesi İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve yardımcıları inşaatları devam eden okullarda incele yaptılar. Karesi ilçesinde yapımı süren Turgut Solak Fen Lisesi’nin yeni binasında incelemelerde bulunan Müdür Demir, okulun fiziki donanımı, eğitim altyapısı ve inşa süreciyle ilgili yetkililerden ayrıntılı bilgi aldı.


Ayrıca Müdür Murat Demir, Müdür Yardımcısı Özcan Özen ve Altıeylül İlçe Millî Eğitim Müdürü Çetin Keren ile birlikte ilçede yapımı devam eden TOKİ okul inşaatlarını ziyaret etti. Çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Müdür Demir, projelerin sürecini yerinde değerlendirdi.


İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, yapılan incelemeler sırasında eğitim yatırımlarının önemine dikkat çekerek, "Hedefimiz; öğrencilerimize modern, güvenli ve donanımlı eğitim ortamları sunmak. İlimiz genelinde yürütülen yatırımlar tamamlandığında, öğrencilerimizin daha nitelikli öğrenme ortamlarına kavuşacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.



Balıkesir’de yapımı devam eden okullara denetim

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Nevşehir Nevşehir Belediyesinde bayramlaşma maratonu Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı; Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programlarına katılarak protokol üyeleri, belediye personeli ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Arı; ilk olarak Nevşehir Valiliği tarafından Topuzlu Han Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen il bayramlaşma programına katıldı. Programda bürokrasi, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle sohbet eden Arı, tüm Nevşehirlilerin Kurban Bayramı’nı kutlayarak iyi dileklerini iletti. Daha sonra Nevşehir Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilen personel bayramlaşma programında belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Arı, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, amirler ve personelle tek tek bayramlaştı. Programda konuşan Arı, Nevşehir Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu belirterek, birlik, beraberlik ve huzur içerisinde bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Belediye çalışanlarının özverili çalışmalarına teşekkür eden Arı, Kurban Bayramı süresince vatandaşların ve kente gelen tatilcilerin herhangi bir olumsuzluk yaşamaması adına tüm tedbirlerin alındığını ifade etti. Belediye personeliyle gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Arı, belediye binasına gelen misafirlerle yakından ilgilenerek çeşitli ikramlarda bulundu. "Doğup büyüdüğümüz bu kadim şehre hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diyen Arı, "Başta tüm Nevşehirli hemşehrilerim olmak üzere herkesin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Allah kesilen kurbanları kabul etsin. Aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde nice bayramlar geçirmenizi diliyorum" dedi. Bayramlaşma programı kapsamında çocukları da unutmayan Başkan Arı, Nevşehirli çocuklar için hazırlatılan özel para keseleriyle harçlık dağıtarak çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.