YEREL HABERLER - 15 Mart 2012 Perşembe 17:10

BELEDİYE TIKANAN VE PATLAYAN KANALİZASYON BORULARINI ONARDI

A
A
A
BELEDİYE TIKANAN VE PATLAYAN KANALİZASYON BORULARINI ONARDI

Bartın Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Bartın merkez Kaynarca Caddesi’nde ve TOKİ altındaki Dallıca yolunda bulunan kanalizasyon borularında meydana gelen tıkanma ve patlak sorunlarını çözdü.
Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın’da gerekli olan her noktada çalışıldığını vatandaşların mağdur edilmediğini belirtti. Başkan Cemal Akın, "Fen İşleri ekiplerimizle bir taraftan ihtiyaç duyulan noktalarda alt yapı ve yol onarım çalışmalarımıza devam ederken bir taraftan da patlayan boruların tamiri ve tıkanıklıkların giderilmesi için çalışıyoruz. Bu çerçevede, vidanjörümüzle, Dallıca mevkii’nde bulunan TOKİ kanalizasyon hattı ve Kaynarca caddemizde bulunan kanalizasyon şebekemizde oluşan tıkanıklıkları ortadan kaldırırken, kullanım ömrü tükenmiş büzleri de yeni beton büzlerle değiştiriyoruz" dedi.
Ardından Belediye Başkanı Cemal Akın, yapılan çalışmaları yerinde takip etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tekirdağ Tekirdağ’da gülümseten anlar: Arabasız kaldı, neşesini bozmadı Tekirdağ Çorlu’da süresi geçmiş ehliyetle direksiyon başına geçen otomobil sürücüsü trafik kontrolüne takıldı. Direksiyondan men edilerek araçsız kalan sürücü ve arkadaşlarının neşesini hiç bozmaması dikkat çekti. Çorlu Bölge Trafik ekipleri, gece saatlerinde Çorlu çevre yolunda yaptığı denetimlerde kurallara uymayan sürücülere taviz vermedi. Denetimler vatandaşlardan tam not aldı. İstanbul’dan Edirne’ye yola çıkan bir otomobil sürüsünün ehliyetinin süresi geçtiği belirlendi. Sürücü Bilal A., araçtan men edildi. Otomobil de çekiciye konularak yedi emin otoparkına bırakıldı. "Altımızda araba gitti, yaya kaldık" 2 yıl tanınan süre içinde herhangi bir işlem yapmadığı için kendisini eleştiren sürücü Bilal A., "Silivri’ye gezmeye diye gitmiştik, sonra Edirne’ye doğru yola çıktık. Polis ekipleri Çorlu girişinde durdurdu. Yani süresi geçmiş ehliyetle direksiyona geçemeyeceğimi biliyordum. Devlet bize 2 yıl süre vermişti. Biz o sürede değiştirmedik ve böyle de sonuçlarına katlanıyoruz. Şimdi sürücü belgesi de gitti, altımızdan araba da gitti ve yaya kaldık. Çağırdığımız taksiye binip yola çıkacağız." diye konuştu. "Ben de seni haber yapacağım" diyerek kameraya el salladı Kameraya el sallayan sürücü Bilal A.’nın, çağırdığı taksi ile yola çıkarken muhabire de, "Bak sen arabaların yanında çok geziyorsun, ben de seni haber yapacağım." demesi gülümsetti.