ASAYİŞ - 27 Ocak 2026 Salı 19:40

Bartın’da karı koca kavgası kanlı bitti: 2 ölü

A
A
A
Bartın’da karı koca kavgası kanlı bitti: 2 ölü

Bartın’da tartıştığı karısını av tüfeğiyle öldüren bir kişi ardından intihar etti.


Edinilen bilgiye göre, Bartın’a bağlı Derbent köyünde 58 yaşındaki N.Ç., 44 yaşındaki R.Ç. isimli karısıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine duvarda asılı tüfeği alan N.Ç, önce eşine ateş etti. Eşi kanlar içerisinde gören N.Ç, ardından ise kendisini vurdu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri her iki kişinin de hayatını kaybettiğini tespit etti. Cenazeler otopsi yapılmak üzere hastaneye morguna kaldırılırken, jandarma olay yerinde inceleme başlattı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir İYİ Partili Turhan Çömez annesini son yolculuğuna uğurladı İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez’in annesi İkbal Çömez, son yolculuğuna uğurlandı. Üst solunum yolu enfeksiyonu rahatsızlığı bulunan İkbal Çömez, birkaç gün önce yoğun bakıma alındı. Dün sağlık durumu kötüleşen İkbal Çömez akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Turhan Çömez, acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurarak cenazenin Gönen Paşaçiftlik köyünde defnedileceğini belirtti. İkbal Çömez’in cenazesi bugün Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı Paşaçiftlik köyünde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Paşaçiflik Köy Camii’nde kılınan cenaze namazına İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, CHP Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Afyon Milletvekili Muharrem İnce, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, İYİ Parti Teşkilat Başkanı Hasan Toktay, İYİ Parti Siyasi İlişkiler Başkanı Enver Yılmaz, İYİ Parti Genel Sekreteri Osman Ertürk Özel, İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar, İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Gönen Kaymakamı Ahmet Altıntaş ile İkbal Çömez’in yakınları katıldı. Turan Çömez’i acı gününde yalnız bırakmamak için toplandıklarını belirten İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen, "Allah mekanını cennet eylesin, zor günlerde bir arada olmak ister bizde bu yüzden buradayız" dedi. Kılınan cenaze namazının ardından İkbal Çömez’in cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.
Samsun Başkan Kul: "Terme’yi sanayi ve turizmin parlayan yıldızı yapacağız" Halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelen Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Biz ‘yapacağız’ demiyoruz, ‘yaptık yine yaparız’ diyoruz. Artık hikayemizin hep birlikte yazacağımız ikinci bölümüne geldik. Terme’yi sanayi ve turizmin parlayan yıldızı yapacağız" dedi. Terme’de katılımcı belediyecilik anlayışının örneklerinden biri olan halk buluşmaları, Evci Mahallesi ile devam etti. Terme Kaymakamı Metin Maytalman başkanlığında düzenlenen buluşmaya Belediye Başkanı Şenol Kul, kamu kurumlarının temsilcileri ve Evci Mahalle Muhtarı Selahattin Gemrik katıldı. Hemşehrilerinin sorunlarını, taleplerini ve önerilerini tek tek dinleyen Başkan Kul, çözüm odaklı belediyecilik mesajı verdi. "Tek gerçek gücümüz birliğimizdir" Vatandaşlarla bir araya gelmenin hizmet üretme sürecindeki önemine dikkat çeken Başkan Kul, "Hemşehrilerimizin gözlerinin içine bakarak, onların sesine kulak verdik. Çünkü biliyoruz ki, Terme’yi her gün bir adım daha ileriye taşıma hedefimize ulaşmak için tek gerçek gücümüz, siz değerli hemşehrilerimizle olan birliğimizdir. Bizler, sosyal hayattan eğitime, kültürden spora kadar her alanda daha modern ve konforlu bir yaşam alanı inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu. "Hikayemizin ikinci bölümüne geldik" Terme’nin kalkınma sürecinde yeni bir dönemin kapılarını araladıklarını ifade eden Başkan Şenol Kul, "Geldiğimiz yol az değil ama gideceğimiz daha çok yol var. Yaptığımız işlerle elbette gurur duyuyoruz ama yapacaklarımızın yanında bu işleri bir başlangıç olarak kabul ediyoruz. Önümüz açık elhamdülillah. Artık hikayemizin hep birlikte yazacağımız ikinci bölümüne geldik. Yine akıl akıla verip, şehrimizin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz" şeklinde konuştu. "Terme’yi sanayi ve turizmin parlayan yıldızı yapacağız" İlçenin hedeflerini net bir şekilde ortaya koyan Kul, "Bizim hedefimiz net. Diyoruz ki; Terme sanayide marka olacak, Terme turizmin merkez şehri olacak. Bu hedeflere ulaşırken her bir hemşehrimizin fikri bizim için kıymetlidir. Gönül gönüle, omuz omuza verdik ve bugüne kadar hep birlikte başardık. Bundan sonra da Terme’mizin geleceğini birlikte şekillendirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.