ASAYİŞ - 21 Ekim 2025 Salı 21:02

Kırmızı ışıkta bekleyen araca çarptı, otomobilinden inerek koşarak kaçtı

A
A
A
Kırmızı ışıkta bekleyen araca çarptı, otomobilinden inerek koşarak kaçtı

Bartın’da kırmızı ışıkta duran araca çarpan otomobilin sürücüsü aracından inerek koşarak olay yerinden uzaklaştı. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.


Bartın’da Gölbucağı Kavşağı’nda seyir halinde bulunan bulunan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 06 DNE 541 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen 74 DA 200 plakalı otomobile arkadan çarptı.


Kaza yapan otomobilin ön kısmı hurdaya dönerken çarptığı 74 DA 200 plakalı otomobil de kullanılamaz hale geldi. Kaza yapan otomobilin sürücüsü ise panikleyerek araçtan inerek koşarak kaçtı.


Kazanın ardından yola yakıt dökülülürken, olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Şans eseri kazada yaralanan olmazken, görgü tanıkların verdiği ve çevredeki güvenlik kamera görüntülerinden kaçan şahsın kimliğini belirlemek için çalışma başlatıldı.



Kırmızı ışıkta bekleyen araca çarptı, otomobilinden inerek koşarak kaçtı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bartın BARÜ’ye Millî Teknoloji Atölyesi kurulacak Bartın Üniversitesinde (BARÜ) ulusal ve uluslararası bilim ve teknoloji yarışmalarına hazırlanan gençleri desteklemek hedefiyle Millî Teknoloji Atölyesi kurulacak. Bartın Üniversitesinde (BARÜ) TÜBİTAK 4003-T Millî Teknoloji Atölyeleri Çağrısı kapsamında öğrencilerin fikir ve projelerini hayata geçirebilecekleri Millî Teknoloji Atölyesi projesi desteklenmeye hak kazandı. BARÜ Fen Fakültesi Biyoteknoloji Bölümünden Prof. Dr. Mehmet Zahmakıran yürütücülüğündeki "Bartın Üniversitesi Millî Teknoloji Atölyesi" projesiyle öğrencilerin bilim ve teknoloji odaklı çalışmalarına güçlü bir altyapı oluşturulacak. Hazırlanacak atölyede ekipman desteği, danışmanlık, eğitim programları, sanayi iş birlikleri, tanıtım çalışmaları ile yarışmalara hazırlık desteği sağlanacak. Atölyede robotik sistemler, yapay zekâ, otonom teknolojiler, yazılım geliştirme ve üretim teknolojileri gibi farklı alanlarda uygulamalı eğitimler verilecek. Yerli ve millî sanayi için ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesine destek olacak atölye ile gençlerin araştırma, geliştirme ve üretim süreçlerine daha etkin katılımı sağlanacak. BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya Millî Teknoloji Atölyesi ile öğrencilerin hayallerini, fikirlerini ve projelerini hayata geçirebilecekleri güçlü bir altyapının oluşturulacağını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.