YEREL HABERLER - 27 Şubat 2012 Pazartesi 17:47

DEMİR YUMRUKLAR VERGİ İÇİN VURDU

A
A
A
DEMİR YUMRUKLAR VERGİ İÇİN VURDU

Bilecik’te Vergi Haftası dolayısıyla boks turnuvası düzenlendi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks İl Temsilciliği tarafından organize edilen 1. teşvik boks turnuvasında bay ve bayan 20 boksör mücadele etti. 5 bayan ve 15 erkek genç boksörler ringde fırtına gibi esti. Ringe çıkan genç boksörler kıyasıya mücadele etti. Edebali stadyumunun boks salonunda tek raunt olarak yapılan karşılaşmalarda boksörleri aileleri yalnız bırakmadı. Dereceye giren sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfü Doyuk, Şube Müdürü Mehmet Eker tarafından madalyaları takdim edildi.
Bilecik Boks İl Temsilcisi Ramazan Demir, ”Boks sporu Bilecik’te de önemli spor dalımız. Genç boksörlerimiz arasında yetenekli olan sporcularımız var. İyi bir boksör olmak için genç boksör arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor. Maksadımız ileride boks sporunda Bilecik’i en iyi şekilde temsil etmektir” şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Kocaeli merkezli 5 ilde düzenlenen "Mahzen-43” operasyonlarında; elebaşılığını Uğur Özgen’in yaptığı Organize Suç Örgütü üyesi 27 şüpheli yakalandı Kocaeli merkezli 5 ilde düzenlenen "Mahzen-43” operasyonlarında; elebaşılığını Uğur Özgen’in (Cezaevinde) yaptığı Organize Suç Örgütü üyesi 27 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kocaeli merkezli 5 ilde düzenlenen "Mahzen-43” operasyonlarında; elebaşılığını Uğur Özgen’in (Cezaevinde) yaptığı Organize Suç Örgütü üyesi 27 şüphelinin yakalandığını açıkladı. "Ailelerimizin huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine, çetelere milletimizin duası ve desteğiyle nefes aldırmayacağız" diyen Bakan Yerlikaya operasyonlarla ilgili şu bilgileri verdi: "Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Kocaeli merkezli İstanbul, Tekirdağ, Bitlis ve Aksaray olmak üzere 5 ilde düzenlenen “Mahzen-43” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, rüşvet, yağma ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucu: 3 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişeğe el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizlerle."