YEREL HABERLER - 24 Mart 2012 Cumartesi 13:21

BBP`DEN ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT

A
A
A
BBP`DEN ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT

Bilecik`in Bozüyük ilçesinde, Büyük Birlik Partisi (BBP) ilçe teşkilatı tarafından Muhsin Yazıcıoğlu ve şehitler için mevlit okutuldu.
Belediye Düğün Salonu`ndaki mevlide AK Parti İlçe Başkanı Nizamettin Çam, BBP mensupları ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ve İstiklal Marşı`nın okunmasının ardından mevlid-i şerif okundu.
Büyük Birlik Partisi Bozüyük İlçe Başkanı Mustafa İbiş, 2014 mahalli seçimlerine tam kadro ile çıkacaklarını belirterek, ``Allah nasip ederse 2014`te seçimler var. Allahü tealanın izni, siz Bozüyüklü hemşerilerimizin de desteğiyle tam kadro bütün adaylarımızla 2014 yerel seçimlerine katılacağız. Büyük bir sorumluluğumuzun olduğunun farkındayız. Sizlerin desteğiyle bunun üstesinden geleceğiz`` dedi.
Şehitleri anmak için düzenledikleri mevlit programını geleneksel hale getirmek istediklerini anlatan İbiş, ``Bu sene burada 200 kişiyiz. İnşallah seneye yeniden burada 2 bin, bir dahaki sene de 20 bin kişi olacağız. Bu coşku günden güne dalga dalga büyüyerek bütün evlere, gönüllere yayılacak. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu`nun bayrağını taşımak büyük bir onurdur. Sizin de bildiğiniz gibi kendisi büyük bir dava adamıydı. Türk İslam ülküsü, Türkiye Cumhuriyeti, Türk İslam devletlerinin bütün dertleriyle ilgilenmiş ve bunların hepsini kendine dava edinmiş bir siyasi liderimizdi. Biz onun bayrağını devraldık. Gücümüzün ve ömrümüzün yettiğince bu davayı savunacağıız`` diye konuştu.
Konuşmanın ardından İbiş Bozüyüklü şehit ailelerine hediyeler takdim etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir