SPOR - 12 Mart 2026 Perşembe 10:30

Bilecik’te Badminton Küçükler İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı

A
A
A
Bilecik’te Badminton Küçükler İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı

Bilecik’te Badminton Küçükler İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı


Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen Okul Spor Faaliyetleri Badminton Küçükler İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Müsabakalar sonunda kızlarda birinci olarak Gölpazarı Gazimihal Ortaokulu madalyanın sahibi oldu. Erkeklerde ise Bozüyük Mehmet Akif Ortaokulu birinci, Gölpazarı Gazimihal Ortaokulu ikinci ve Bilecik Murat Hüdavendigar Ortaokulu üçüncü oldu. Turnuva boyunca sporcular yeteneklerini sergileyip fair play ruhunu sahaya yansıttı.


Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, "Derece elde eden okullarımızı ve sporcularımızı tebrik eder, müsabakalara katılan tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve hakemlerimize teşekkür ederiz. Bu tür organizasyonlar gençlerimizin sportif gelişimine ve ilimizde spor kültürünün yaygınlaşmasına büyük katkı sağlıyor" dedi.



Bilecik’te Badminton Küçükler İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adıyaman Esnaf Odaları Birliği Başkanı Duranay’dan İHA’ya ziyaret Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ziya Duranay, İhlas Haber Ajansı Adıyaman Bürosu’nu ziyaret ederek kentteki esnafın durumu ve yaşanan sorunlar hakkında değerlendirmelerde bulundu. İHA Adıyaman Bürosu’nda gerçekleşen ziyarette, Adıyaman’daki esnaf ve sanatkarların karşılaştığı sorunlar, kentteki ticari hayatın mevcut durumu ve esnafın beklentileri üzerine kapsamlı bir sohbet gerçekleştirildi. Ziya Duranay, özellikle son dönemde esnafın yaşadığı ekonomik sıkıntılar, iş potansiyelindeki değişimler ve esnafa yönelik destekler konusunda görüşlerini paylaştı. Duranay, Adıyaman esnafının şehir ekonomisinin önemli bir parçası olduğunu belirterek, esnaf ve sanatkarların yaşadığı sorunların kamuoyuna doğru şekilde aktarılmasının büyük önem taşıdığını ifade etti. Bu noktada basının rolünün önemli olduğuna dikkat çeken Duranay, İhlas Haber Ajansı’nın Adıyaman’da yaptığı haberleri yakından takip ettiğini söyledi. İHA’nın kentte yaşanan gelişmeleri hızlı ve tarafsız bir şekilde kamuoyuna aktardığını belirten Duranay, özellikle esnafın sorunlarına yönelik yapılan haberleri beğendiğini dile getirerek, İHA’nın şehirdeki sorunların çözümüne katkı sağladığını ifade etti. İHA Adıyaman Muhabiri Cihan Kizir ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Adıyaman’daki esnaf ve vatandaşların sorunlarını kamuoyuna aktarmaya devam edeceklerini söyledi. Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ve iyi dileklerin ardından sona erdi.