SPOR - 27 Mayıs 2024 Pazartesi 00:05

Bozüyük’te Galatasaray’ın şampiyonluğu coşkuyla kutlandı

A
A
A
Bozüyük’te Galatasaray’ın şampiyonluğu coşkuyla kutlandı

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyonluğu Bilecik’in Bozüyük ilçesinde coşkuyla kutlandı.


Galatasaray’ın Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında deplasmanda Konyaspor’u 3-1 yenerek şampiyon olması sonucu Bilecik’in Bozüyük ilçesinde onlarca taraftar araçlarıyla konvoylar yaparak tur attılar. Bazı taraftarlar ise ilçe merkezinde toplanarak müzik ve halaylar eşliğinde şampiyonluğu geç saatlere kadar doyasıya kutladılar.



Bozüyük’te Galatasaray’ın şampiyonluğu coşkuyla kutlandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Antalya’da yanan 2 katlı ev plastik deposuna sıçramadan söndürüldü Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2 katlı binanın zemin katında bobinaj tamiri yapılan işyerinde başlayan yangın, hemen yanında bulunan plastik boru deposuna ulaşmadan söndürüldü. İşyerinin üstündeki daireler yangından etkilenirken bayram ziyareti nedeniyle apartmanda kimsenin bulunmadığı ve yangından zarar görmediği bildirildi. Yanan işyerinin durumunu gören ve fenalaşan kadın hastaneye kaldırıldı. Yangın Örnek Mahallesi Fevzipaşa Caddesi No:168 adresinde işyerinde başladı. İhbar üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, Manavgat Emniyet Müdürlüğü ve 112 Sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri cadde üzerindeki işyerinden başladığı değerlendirilen yangına müdahale ederek kısa sürede yayılmasını önlerken, işyerinde yanıcı maddelerin bulunması nedeniyle gökyüzünü kaplayan siyah dumanlar Manavgat’ın her noktasından görüldü. İtfaiye ekiplerinin bir bölümü binadaki yangına müdahalede bulunarak yangını kontrol altına alırken bir bölümü de yanan binanın bitişiğinde bulunan plastik boru deposuna ulaşmaması için çaba harcadı.Yangın plastik boru deposuna ulaşmadan söndürüldü. Diğer taraftan yangının çıktığı apartmanda ikamet edenlerin Kurban Bayramı dolayısıyla bayram ziyaretinde oldukları, apartmanda kimsenin olmadığı bildirildi. Yanan işyeri sahibinin eşi olduğu bildirilen kadın, işyerinin durumunu görünce rahatsızlanırken, olay yerine gelen 112 sağlık ekibi tarafından ambulansta yapılan müdahalenin ardından hastaneye götürüldü.
Manisa Çocuklar bu parkı çok seviyor Manisa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kent Park ve Turgutlu Irlamaz Dinlenme Alanı’nda yer alan Fresh Park’ları, okulların yaz tatiline girmesi ile birlikte hizmete açtı. Çocuklar yaz boyunca bu parklarda hem serinleyerek hem de eğlenecek. Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kent Park ve Turgutlu Irlamaz Dinlenme Alanı’nda yer alan Fresh Park’ları, çocukların hizmetine sundu. Su oyunları, yer fıskiyeleri, su kovaları ve su tünelleri gibi birçok su oyuncağının yer aldığı Fresh Park’ta, çocuklar yaz boyunca eğlencenin tadını çıkaracak. Fresh Park’lar hafta içi, 12.00-18.00 saatleri arası; hafta sonu da 12.00-20.00 saatleri arasında hizmet verecek. “Çocuklar açısından çok iyi” Fresh Park’a çocuğunu getiren ailelerden Özlem Güler, çocukları için açılan parktan çok memnun olduğunu ifade ederek, “Memnunuz. Çocuklar açısından çok iyi. Eğlenceli. Serinliyorlar. Sıcaktan evde duramıyorlar. Deniz de uzak. Sürekli gidilmiyor” dedi. “Çocuklarımız oynuyor, biz oturup piknik yapıyoruz” Çocuklarını Fresh Park’a getiren Metin Gülmez ise, “Memnunuz. Hafta sonları geliyoruz. Çocuklarımız oynuyor, biz oturup piknik yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Fresh Park’ta eğlenen çocuklardan Furkan Yıldırım, kendileri için çok güzel bir uygulama olduğunu belirterek, “Bence açılması çok iyi oldu. Çünkü, çocuklar için güzel bir aktivite. 3 aylık tatilde canları sıkılıyor. Buraya gelip, eğlenebiliyorlar” dedi.