GÜNDEM - 16 Eylül 2025 Salı 11:13

Eğitime destek kursları için kayıtlar başladı

A
A
A
Eğitime destek kursları için kayıtlar başladı

Bilecik Belediyesi tarafından her yıl ücretsiz olarak gerçekleştirilen Eğitime Destek Kursları, 2025-2026 eğitim öğretim döneminde de çocuklara kapılarını açıyor.


Her yıl yüzlerce öğrencinin birçok branşta öğrenim gördüğü destek kursları için kayıt başvuruları alınmaya başlandı. Hayat Bilgisi, Türkçe, Matematik, İngilizce, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimlerde öğrencilere faydalı bilgilerin aktarıldığı eğitime destek kursları için kayıtlar bugün başlayarak 19 Eylül tarihleri arasında yapılabilecek. Konu hakkında Bilecik Belediyesinden yapılan açıklamada, "Eğitime Destek Kurslarına katılmak isteyen öğrencilerimizin velileri, öğrencinin nüfus cüzdanıyla birlikte Bien Seramik Bilgi Evi Matematik Müzesine kayıt yaptırabilir. Kontenjanlarla sınırlı olacak destek kursları için kaynak kitaplar veliler tarafından temin edilmektedir" denildi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Arnavutköy’de bayram namazı sonrası ilçe protokolü vatandaşlarla bayramlaştı İstanbul’un Arnavutköy’de Ramazan Bayramı’nın manevi atmosferi sabah saatlerinde kılınan bayram namazıyla birlikte yaşandı. Taşoluk Yeşil Camii’nde kılınan namazın ardından ilçe protokolü vatandaşlarla bayramlaştı. Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ve ilçe protokolü bayram namazının ardından cami avlusunda vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Programa yoğun katılım sağlanırken, vatandaşlara simit ve çay ikram edildi. Ramazan ayı dolu dolu geçti Programda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, Ramazan ayının bereketine vurgu yaparak, "Başta Arnavutköylü hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Hemşehrilerimiz çok güzel bir Ramazan geçirdi. Sofralarımız, meydanlarımız ve etkinlik alanlarımız dolup taştı. Bu da Ramazan ayının bereketiydi. İnşallah bu bayramda da mazlum coğrafyalardaki tüm sıkıntıların sona erdiği güzel bir bayram geçiririz" dedi. Vatandaşlarımızla bayramlaştık Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ise yaptığı açıklamada, Ramazan ayının ilçede dolu dolu geçtiğini belirterek, "Arnavutköy’de Ramazan ayı çok güzel geçti. Belediyemizin yaptığı programlar ve Milli Eğitim Bakanlığımızın okullarda Ramazan ayının yaşatılmasına yönelik çalışmaları sayesinde çok güzel bir Ramazan yaşandı. Bugün de kıymetli vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla ve meclis üyelerimizle bayramlaştık" ifadelerini kullandı. Bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun ön plana çıktığı programda vatandaşlar bayram sevincini hep birlikte yaşadı.