ASAYİŞ - 06 Ocak 2026 Salı 15:56

Alkollü bir vatandaş, yardım aldığı vakıfta olay çıkardı

A
A
A
Alkollü bir vatandaş, yardım aldığı vakıfta olay çıkardı

Bolu’da Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı’ndan (SYDV) barınma, giyim ve nakdi yardım aldığı öğrenilen ve alkollü olduğu iddia edilen S.Ş. isimli yaşlı adam, kuruma gelerek güvenliklerle tartıştı. Polisin güçlükle sakinleştirdiği vatandaş, bölgeden uzaklaştırıldı.


Olay, öğle saatlerinde Bolu’nun Aktaş Mahallesi’nde bulunan Bolu İli Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı binasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu iddia edilen S.Ş.isimli bir vatandaş, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı’na (SYDV) geldi. Vakıftan barınma, giyim ve nakdi yardım aldığı öğrenilen S.Ş., burada güvenliklerle bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Vakfın giriş kapısında güvenliklerin sakinleştirmeye çalıştığı S.Ş., tartışmayı sürdürdü. İhbar üzerine polis ekipleri kuruma sevk edildi. Polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda S.Ş., kurumdan uzaklaştırıldı. S.Ş.’nin daha öncede vakıf binasına alkollü şekilde geldiği ve güvenliklere zorluk çıkardığı öğrenildi. Vatandaşın, vakıftan haftanın çeşitli günlerinde yardım almasına rağmen hakkı olmayan nakdi destekleri de istediği öne sürüldü.



Alkollü bir vatandaş, yardım aldığı vakıfta olay çıkardı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Nevşehir Kaza yaptıktan sonra çalıların arasına saklanan sürücü: "Gelirsem emniyetle başım belaya girer" Nevşehir’de kaza yapan alkollü sürücü, ekipler tarafından sıkıştığı otomobilden kurtarılınca, kaçarak bir evin bahçesindeki çalılıkların arkasına saklandı. Ekipler tarafından bulunduğu yerden çıkması istenince, "Gelirsem emniyetle başım belaya girer" savunması yaptı. Kaza, Nevşehir Niğde Karayolu Göre Kasabası’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 50 ZC 167 plakalı otomobil sürücüsü Erhan Ş., seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil orta refüje çıkarak önce ağaçlara, daha sonrada aydınlatma direğine çarparak durabildi. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobil içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılarak sağlık personellerine teslim edilmek istendi. Bu arada ekiplerin elinden kaçan sürücü, yol kenarında bulunan bir evin bahçesine girerek çalılıkların arkasına saklandı. Ekipler tarafından bulunan sürücü, saklandığı yerden çıkması ve tedavi olması için zor ikna edildi. Sürücünün kendisini bulan ekiplere, "Benim bir şeyim yok. Gelirsem emniyetle başım belaya girer" dediği öğrenildi. Güçlükle ikna edildikten sonra ambulansa alınan sürücünün yapılan alkol ölçümünde 228 promil alkollü olduğu tespit edildi. Sürücünün ilk tedavisi olay yerinde yapıldıktan sonra, ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.