GENEL - 13 Nisan 2019 Cumartesi 17:03

Burdur Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

A
A
A
Burdur Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

Burdur Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısı Belediye Meclis Salonunda Başkan Ali Orkun Ercengiz başkanlığında yapıldı.

Burdur Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısı Belediye Meclis Salonunda Başkan Ali Orkun Ercengiz başkanlığında yapıldı.


CHP’den 12, Ak Parti’den 9, İyi Parti’den 3 ve MHP’den 1 üyeden oluşan belediye meclisinde konuşan Başkan Ercengiz, 2019 Yerel seçimlerin ardından 60 ay görev yapacakları Burdur’un geleceğini ilgilendiren güzel kararları hep beraber imza atmayı temenni ettiğini söyledi. Ercengiz: " Burdur’un geleceğine yönelik yapılacak yatırımlarda siyasi fikir ayrılıkları gözetmeksizin taş üstüne taş koyacak kim varsa hep birlikte bu kararları verip, adımızın Burdur tarihinde Meclisin ve Başkanın iyi şeyler yaptılar diye anılmasını, Burdur halkının bizlere verdiği bu görevi layıkıyla yapmayı hepimize nasip etsin “ dedi. Konuşmanın ardından 1. ve 2.meclis başkan vekillerinin seçimi gizli oylamayla gerçekleştirildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Giresun’daki kazada hayatlarını kaybeden Yıldız ailesi yarın son yolculuğuna uğurlanacak Giresun’da dün gece Karadeniz Sahil Yolu liman mevkiinde arkadan gelen demir yüklü tırın kırmızı ışıkta beklerken otomobillerine arkadan çarpması sonrasında hayatlarını kaybeden 3 kardeş ile anne ve babaları yarın Trabzon’un Arsin ilçesinde son yolculuklarına uğurlanacak. Dün gece saat 01.45 sıralarında Ordu istikametinden Trabzon istikametine gitmekte olan M.U. yönetimindeki 55 K 4065 plakalı demir yüklü tır, Karadeniz Sahil Yolu’nun Giresun Limanı mevkiindeki ışıklarda bekleyen ve ailesi ile İstanbul’dan memleketi Trabzon’a gitmekte olan Ali Yıldız (45) idaresindeki 34 PM 61 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan araç önünde duran Ferhat Yıldız (45) yönetimindeki 34 PN 09 plakalı otomobile çarptı. Bu araç da çarpmanın etkisiyle ileri fırlayarak önünde kırmızı ışıkta beklemekte olan Köksal Yusuf Halil (31) idaresindeki otomobil yüklü tıra çarptı. 4 aracın karıştığı zincirleme kazada Ali Yıldız ile aynı araçta bulunan eşi Melek Yıldız (40), ikiz çocukları Hamza Yıldız (7) ve Hasan Yıldız (7) ile Sadem Yağmur Yıldız (15) hayatını kaybetti, büyük kızları Rana Meltem Yıldız (20) ise ağır yaralandı. Kazaya neden olan tır sürücüsü M.U. (59) da kazada ağır yaralanırken, Ferhat Yıldız, Fatma Yıldız, Rana Yıldız, Sümeyye Yıldız (9) ve Eymen Yıldız (16) Giresun’daki hastanelerde tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden Yıldız ailesinin 5 ferdi yarın Trabzon’un Arsin ilçesi Konak mahallesinde öğle namazı sonrasında aynı yerdeki aile kabristanlığında toğrağa verileceği öğrenildi.