ASAYİŞ - 06 Ağustos 2025 Çarşamba 11:46

Burdur’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

A
A
A
Burdur’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Burdur Fethiye karayolunda yol çalışması nedeniyle tek şeride düşen yolda lüks otomobilin karşı şeritten gelen otomobil ile çarpışması sonucu 2 kişi yaralanırken trafiğe kapanan yolda uzun araç kuyruğu oluştu.



Kaza saat 22.50 sıralarında Burdur- Fethiye karayolu Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Burdur istikametinden Fethiye istikametine doğru seyir halinde olan Osman M.(19) idaresindeki 15 SH 330 plakalı BMW marka otomobil yol çalışması nedeniyle tek şeride düşen yolda sollama yapmak için karşı şeride geçtiği esnada karşı istikametten gelen Mustafa B.(49) idaresindeki 15 AY 113 plakalı Fiat Tofaş otomobil ile çarpıştı. Kazada Tofaş otomobil sürücüsü Mustafa B. ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Zeynep B. (46) yaralanırken yol trafiğe kapandı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.


Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslar ile Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Öte yandan yapılan ölçümde BMW marka otomobil sürücüsü Osman M.’nin 2.20 promil alkollü olduğu belirlendi. Osman M. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü.


Kaza anına şahit olan ve kıl payı kurtulan motosiklet sürücüsü Burak Eren o anları; " Ben Halk plajından evime doğru motosikletim ile gidiyordum. O sırada Tofaş otomobil benim önümde seyrediyordu. Karşı istikametten gelen BMW marka otomobil Karayollarının çalışması nedeniyle tek şeride düşen yolda sollamaya yapmaya çalışınca önümde seyreden Tofaş otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Hemen 112’yi aradım. Tofaş sürücüsü arkadaşın kolunda ve bacağında yüzeysel yaralanmalar vardı. Çok şükür can kaybı veya ağır yaralanma gibi bir durum olmadı. Ama ağır bir maddi hasar var. Kaza nedeniyle de trafik durunca uzun kuyruklar oluştu " sözleriyle anlattı.


(AK-SM-

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Bahçelievler’de uyuşturucu satıcılarına operasyon: Jandarmaya ateş açıldı Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanlığınca yürütülen planlı operasyonda, Bahçelievler’de uyuşturucu sattıkları tespit edilen kişiler ile bölgede konuşlanan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ekipleri arasında sıcak çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 2 Jandarma personeli yaralandı. Yürütülen çalışmada H.K.(17) ve O.I. isimli şüpheliler yakalandı. Olay, saat 22:00 sıralarında Bahçelievler ilçesi Metin Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanlığınca yürütülen planlı operasyonda, Bahçelievler’de 3 şüpheli kişinin uyuşturucu madde alışverişi yaptığı tespit edildi. Bölgede konuşlanan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ekiplerini gören 3 şüpheli, silahlarına davranarak ateş açtı. Çıkan sıcak çatışmada 2 Jandarma personeli yaralandı. Kaçtıkları araca çok sayıda kurşun isabet etti Çıkan sıcak çatışma sonrası, 3 şüpheli 34 PT 598 plakalı araçla olay yerinden kaçmaya çalıştı. Jandarma ekipleri aracı sıcak takibe aldı. Şüphelilerin kaçmaya çalıştığı araca çok sayıda kurşun isabet etti. Şüpheli 3 kişi Bağcılar, Kıbrıs Caddesi’nde kaçtıkları araçla kaza yaptı. Şüpheli H.K (17) ve O.I. Bağcılar İlçe Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tarafından yakalanırken, üçüncü şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yakalanan 2 şüpheli, hakkında "Görevli Memura Mukavemet", "6136 sayılı Kanuna Muhalefet" ve "Kasten Öldürmeye Teşebbüs" suçlarından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Bursa Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er: "Sözlerimin arkasındayım" Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Aksaray maçı öncesi sabır ve baskı vurgusu yaptı. "Skor gelmese de sakin kalmalıyız" dedi. Bursaspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 26. hafta mücadelesinde Kuzeyboru 68 Aksaray Belediyespor’u konuk edecek. Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nda yarın saat 15.30’da oynanacak karşılaşma öncesi Teknik Direktör Mustafa Er önemli açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, rakibin deplasman performansına ve savunma disiplinine dikkat çekerek karşılaşmanın zorluk derecesine vurgu yaptı. "Skor gelmediğinde sakin kalmalıyız" Mustafa Er, Aksaray ekibinin oyunu kilitleyen ve az gol yiyen bir takım olduğunu belirterek şunları söyledi: "Hepsi birbirinden farklı özelliklere sahip ancak yarınki karşılaşmayı özellikle çok önemsiyorum. Deplasmanda tek mağlubiyeti olan bir takım. Takım savunmasını çok iyi yapan, oyunu kilitleyen bir ekip. Maçları genelde kısır geçiyor; 0-0, 1-1, 2-2 gibi skorlar alıyorlar. Deplasmanda genelde bir gol atıp bir gol yiyen bir görüntüleri var. Zorluk derecesi yüksek bir karşılaşma olacak. Son iki haftadaki gibi başlayacağız; arzulu, istekli ve ön alan baskısıyla. Skor almaya çalışacağız ama skorun gelmediği her dakikada sakin kalmak zorundayız." Er, taraftarlara da sabır çağrısı yaptı; "Golün gelmediği anlar olabilir. Tüm senaryolara hazırlıklı olmak zorundayız. Seyircimizin sabırlı olmasını, oyuncularımızı baskı altına almadan desteklemeye devam etmelerini özellikle istiyorum. Oyuncu grubuma inanıyorum. Doksan dakika boyunca istekli ve oyuna odaklı bir anlayışla sahada olacağız." Sakatlık durumu netleşti Karşılaşma öncesi kadro durumuna da değinen Mustafa Er, Emirhan’ın durumunun iyiye gittiğini ancak Salih’in forma giyemeyeceğini açıkladı. Er, "Emirhan dün antrenmana çıktı, durumu iyi. Bugün de gözlemleyeceğiz. Bir problem olmazsa aramızda olacak. Ancak Salih’i kaybettik. Dün idmanın son bölümünde ayağında problem oldu. En az 2-3 hafta gibi görünüyor. Yarın net şekilde aramızda olmayacak" dedi. Geçtiğimiz hafta maç sonu açıklamalarıyla ilgili soruya ise Er kısa yanıt verdi: "Sözlerimin arkasındayım. Ne dediğimi o gün orada olan herkes çok iyi biliyor. Biz önümüze bakıyoruz." Lider konumdaki Bursaspor, sahasında oynayacağı mücadelede üç puan alarak avantajını sürdürmeyi hedefliyor.