YEREL HABERLER - 16 Aralık 2011 Cuma 15:50

MEMUR-SEN’DEN EMNİYET MÜDÜRÜ KAHYA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

A
A
A
MEMUR-SEN’DEN EMNİYET MÜDÜRÜ KAHYA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, Bursa’ya yeni tayin olan İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’yı makamında ziyaret ederek görevinden başarılar diledi.
Şeker’e ziyareti esnasında Memur-Sen Bursa il Temsilciliği’ne bağlı diğer sendika başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, kanun gereği emniyet çalışanlarının herhangi bir sendikaya üye olamadıklarını ve toplu sözleşme masasına oturduklarında belirterek, emniyet çalışanlarının da sendikal hakları elde edebilmesi için mücadele vereceklerinin altını çizdi.
İnsanların zihinlerine yerleşen ideolojik sendikacılık anlayışını yıkmak için mücadele verdiklerini ifade eden Şeker, sadece muhalefet ve tenkit ederek değil, sorunlara çözüm önerileri sunarak projeler ürettiklerinden bahsetti.
Sendika olarak verdikleri mücadelenin en önemli ayağının toplu sözleşme olduğunu kaydeden Şeker, yapılan referandumda bu hakkı kazanacakları için referandumda evet dediklerini dile getirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya en kısa zamanda iade-i ziyarette bulunacağını ifade etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir