GENEL - 15 Şubat 2018 Perşembe 19:58

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nden Zeytin Dalı Harekatı’na tam destek

A
A
A
Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nden Zeytin Dalı Harekatı’na tam destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) meclis üyelerinin Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’ne verdiği Zeytin Dalı Harekatı’na destek önergesi bütün partilerin imzası ile kabul edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) meclis üyelerinin Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’ne verdiği Zeytin Dalı Harekatı’na destek önergesi bütün partilerin imzası ile kabul edildi.


Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’ne MHP meclis üyeleri tarafından verilen Zeytin Dalı Operasyonu’na destek önergesi tüm partilerin imzası ile kabul edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu, MHP Grup Başkanvekili İhsan Bilgili, CHP Grup Başkanvekili Erdal Aktuğ, DP Grup Başkanvekili Nurettin Çetin, İYİ Parti Başkanvekili Hasan Ertürk tarafından imzalanan önerge oy birliği ile kabul edildi.


MHP’nin verdiği ve bütün partilerin kabul ettiği önerge şöyle: “Büyük Türk milletinin tarih sahnesindeki ihtişamlı yürüyüşünü durdurmak isteyen, düşmanlık histerisine kapılan bütün şer unsurlarının maşası terör örgütlerine haddini bildirmek ve terörü kaynağında kurutmak amacıyla haklı ve meşru bir mücadele için Zeytin Dalı Operasyonu ile Afrin’e giren kahraman ordumuzun ve Türk güvenlik güçlerinin her zaman ve her zeminde yanında olduğumuzu bildirir, bu uğurda can veren aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, Türk milletine baş sağlığı dileriz”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri 11. Yeşilay Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek Yeşilay’ın 2011 yılından bu yana organize ettiği Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’nun 11’incisi, 5 Mayıs 2024 Pazar günü ’Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim’ sloganıyla düzenlenecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun iş birliğiyle Türkiye’nin tüm şehirlerinde eş zamanlı düzenlenecek Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, 10 bini aşkın bisikletseveri bir araya getirerek bağımlılıkların zararlarına dikkat çekecek ve sağlıklı yaşam bilincinin artmasına katkıda bulunacak. Spor yaparak bağımlılıklarla mücadelenin önemini vurgulamak ve sporu daha geniş kitlelere yaymak için yıl boyunca bisiklet turları düzenleyen Yeşilay’ın bu yıl 11’incisini düzenleyeceği Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu için geri sayım başladı. Türkiye’nin en büyük bisiklet organizasyonlarından biri olan ve Ziraat Katılım, Kahve Dünyası, Bisan ve Türkiye Sigorta’nın katkılarıyla düzenlenen Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’nun 11’incisi, 5 Mayıs Pazar günü yapılacak. Yeşilay şubeleri, Yeşilay Spor Kulüpleri, gönüllüler ve bisikletseverlerin katılımıyla 81 ilde eş zamanlı yapılacak etkinlik, Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp; Sivas Caddesi-Kızılırmak Caddesi güzergahından Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde sona erecek. Katılımcılar ister kendi bisikletleriyle,isterlerse organizasyonumuza destek olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ. sporaskayseri.com.tr adresi üzerinden kayıt yaptırarak temin edeceği bisikletlerle de katılım sağlayabilecekler. “Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim” sloganıyla düzenlenen tur, diğer illerde de şehrin önemli merkezlerinden geçerek Türkiye genelindeki bisikletseverleri bir araya getirecek. Kayseri Yeşilay Şube Başkanı Mehmet Çifçi, her yaştan profesyonel ve amatör bisikletseverin katılımına açık olacak etkinlikle ilgili olarak, "Sağlıklı yaşamı desteklemek için bu yıl on birincisini gerçekleştireceğimiz Yeşilay Bisiklet Turu’nda Şehrimizde hep birlikte pedal çevirerek bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturacağız. Tüm bisikletseverleri, katılımın her yıl giderek arttığı turumuza bekliyoruz" dedi.