ASAYİŞ - 08 Kasım 2018 Perşembe 10:12

Kestiği ağaç üzerine devrildi

A
A
A
Kestiği ağaç üzerine devrildi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kestiği ağacın altında kalan bir kişi ağır yaralandı.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kestiği ağacın altında kalan bir kişi ağır yaralandı.


Alınan bilgiye göre, olay Bahariye Köyü’nde ormanlık alanda meydana geldi. 45 yaşındaki Nihat Ç, kesim yaptığı sırada iddiaya göre üzerine ağaç verildi. Devrilen ağacın altında kalan şahıs yakınları tarafından kurtarıldı.


Olay yerine gelen 112 ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Nihat Ç. İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardında Nihat Ç, İnegöl’de bulunan özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


Olayla ilgili jandarma ekiplerini soruşturma başlattı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Diyarbakır Diyarbakır Final öğrencileri eğitimde sınırları aştı Dünyanın en önemli fizik laboratuvarı olan ve evrenin oluşumunu açıklamak için yapılan ‘Big Bang’ deneyi ile herkesin ziyaret etmek istediği Cern Laboratuvarında deneyin son durumu hakkında bilgi alma şansı bulan Diyarbakır Final Okulları öğrencileri, aynı zamanda yapılan diğer deney çalışmalarını da gözlemledi. Panoramik şehir turları ile farklı kültürleri tanıyan ve tarihleri hakkında bilgi edinen öğrenciler, Lozan-Montrö Antlaşmalarının imzalandığı mekanları ziyaret etti, Birleşmiş Milletler binasına giderek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğrenciler ayrıca Cite des Science‘de 3D gösteri ortamına, planatoryuma, kütüphanelere ve yapılmakta olan deney çalışmalarına da katıldı. Sen Nehri’nde tekne gezintisi yapan, Eiffel Kulesi’ne çıkarak lazer gösterisi izleyen öğrenciler, Disnayland’da da keyifli ve eğlenceli zaman geçirdi. İsviçre-Fransa gezisinde kendilerini geliştirme ve tüm dünya ülkeleri tarafından yakından izlenen bilimsel çalışmalara katılma şansı bulan öğrenciler, unutamayacakları bir deneyim yaşadı. Program hakkında konuşan Final Okulları Fizik Zümre başkanı Erdal Gündüz, "Öğrencilerimiz ile yaptığımız gezi amaçlı bu program sayesinde bilim dünyasında yapılan çalışmaları ve gelinen son noktayı yerinde görme imkanı bulduk. Ayrıca öğrencilerimiz bu programın sonucunda, Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN’ün ürettiği teknolojinin yaşantımızdaki yeri ve gelecek için önemini kavradı. Bilimsel yöntem becerilerini geliştiren öğrencilerimizin deneyerek ve yaşayarak öğrenme sürecini bu program ile destekledik. Öğrencilerimize hayal kurmanın sınırının olmadığını fark ettirip başarmak için çok çalışmanın önemini hissettirdik. Ayrıca programda yapılan kültürel keşifler ile ülkelerin tarihini ve dokusunu yerinde yaşayarak öğrendik" dedi.
Konya Konyaspor’a, Fenerbahçe maçı öncesi moral ziyareti Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya milletvekilleri ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Fenerbahçe maçı öncesi Konyaspor’u ziyaret ederek başarılar diledi. Konya Valisi Özkan, milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Fenerbahçe maçı öncesi Kayacık Tesisleri’nde antrenman yapan Konyaspor’u ziyaret etti. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, antrenmanı takip eden taraftarlar ve futbolcularla görüşen Başkan Altay, Konyaspor’u her zaman desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini belirterek, “Konyaspor her zaman en iyisini hak ediyor. Bu takım, bu şehir, bu taraftar ve en çok da bu futbolcular, Süper Lig’de şehrimizi temsil etmeyi hak ediyorlar. Biz de size güveniyoruz. Son 4 maçta en iyisini yapacağınıza ve Süper Lig’de kesintisiz bir şekilde yolumuza devam edeceğimize inanıyoruz. Bütün desteklerimiz sizinle, başarılar diliyorum” dedi. Konya Valisi Vahdettin Özkan da Konyaspor’a desteklerini dile getirerek, “Futbolcularımızla, teknik heyetimizle şehrin ruhunu buraya yansıtacağız. Önümüzdeki maçları alarak yolumuza devam edeceğiz. Hepimiz sizinle beraberiz” ifadelerini kullandı. Konyaspor Kayacık Tesisleri’ndeki ziyarete AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, İyi Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut da katıldı.
Adana DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: "Çukurova’da öncelikli hedef Belediye Evleri" Adana’nın Çukurova ilçesinde Belediye Evleri Mahallesinin kentsel ve yerinde dönüşüm olarak öncelikli hedef olması gerektiğini belirten Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, "Sektör ve bileşenleriyle DAİMFED olarak gerekli desteğe hazırız" dedi. DAİMFED üyeleri ve Genel Başkan Mustafa Karslıoğlu ile Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’ın katılımıyla, ilçede gerçekleştirilecek çalışmalara yönelik Çukurova Belediye Başkanlığı Binasında istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Çukurova ilçesinde önceliğin Belediye Evleri Mahallesinin imar durumu olduğuna dikkat çekildi. "DAİMFED olarak gerekli desteğe hazırız" Adana’nın önemli ilçelerinin başında gelen Çukurova‘nın önceliklerinin başında Belediye Evleri Mahallesinin imar durumu olduğuna dikkat çeken DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu, “Çukurova Belediye Başkanı seçilen Emrah Kozay’ın siyasi olarak yakından takdirle izlediğimiz bir isim olarak ilçede önemli atılımlara imza atacağına inanıyoruz. Bu doğrultuda imar olarak kanayan Belediye Evleri mahallesinin kentsel dönüm ve yerinde dönüşüm olarak öncelikli hedef olması gerekliliğidir. Başkanımızın da bu konuyu hedeflediğini biliyoruz. Ayrıca sektör ve bileşenleriyle DAİMFED olarak gerekli desteğe hazırız. Başkanımız Emrah Kozay ı tekrar tebrik ediyor başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu. "Sektör temsilcileri ve belediye olarak birlikte başaracağız" Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay ise DAİMFED’in sektörün tüm bileşenlerini çatısı altında bir araya toplayan Adana merkezli bir federasyon olmasını önemli bir başarı olduğunun altını çizdi. Başkan Kozay, “DAİMFED’in sektörün tüm bileşenlerini bir araya toplayarak Adana merkezli bir federasyon olması önemli bir başarıdır. Bu aynı zamanda muhatap olarak bizlere de kolaylık sağlayacaktır. Sektör temsilcileri ve belediye olarak birlikte başaracağız. Elbette önceliğimiz olan Belediye Evleri mahallesinin imar ve yapım çalışmasına kısa zamanda bir ivme vererek hız kazandırmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu. DAİMFED ile iş birliğine yönelik istişarelerin süreceğini de belirten Kozay, "İstişarelerimiz sürecek ve sektör ihalelerimizi şeffaf bir şekilde yürüteceğiz. Ancak belirtmem gerekir ki bölgemizde sorunsuz bir ülke olmamız için yabancı sorunun kesin çözümü şarttır. Merkezi Hükümetin yaptırımlarının haricinde yerel olarak bizlere de görevler düşmektedir. Nihai olarak önümüzdeki çalışma sürecinin zor ve çetin geçeceğini düşünüyorum ama hep birlikte tüm sorunları da aşacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.