YEREL HABERLER - 27 Şubat 2012 Pazartesi 12:36

ZEYTİN HALİ BAŞKANI ÇİÇEK GÜVEN TAZELEDİ

A
A
A
ZEYTİN HALİ BAŞKANI ÇİÇEK GÜVEN TAZELEDİ

Bursa’nın Gemlik ilçsinde, Zeytin Hali Başkanı Adem Çiçek yeniden göreve seçildi.
Toptancılar Sitesi toplantı salonunda yapılan olağan genel kurula çok sayıda üye katıldı. Gemlik Zeytin Hali’nin meselelerinin de dile getirildiği toplantıda, Başkan Adem Çiçek’in yaptığı açılış konuşmasının ardından gündem maddelerini görüşen kat malikleri, daha sonra yönetim kurulu ve denetim kurulunda görev yapan arkadaşlarına görevlerine yeniden devam etmeleri kararını verdi.
Adem Çiçek başkanlığındaki yönetim kuruluna Rahmi Sarıca ve Ali Öztürk, denetim kuruluna ise Yusuf Çalışkan ve Sami Ertürk seçildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Dolandırıcılıklar artınca araştırma bürolarında yoğunluk başladı Adana’da son dönemlerde iş hayatında yaşanan dolandırıcılık olaylarının artması araştırma bürolarına başvuru talebini arttırdı. Türkiye’nin birçok ilinde iş hayatında yaşanan dolandırıcılık olaylarının artması insanları araştırma bürolarına yönlendirmeye başladı. İnsanlar ortaklık yapmadan artık önce ortaklarını, evlenmeden önce de eş adaylarını araştırmaya ve güvenilip olup olmadığını sorguluyor. Hal böyle olunca da araştırma bürolarında yoğunluk oluştu. “Mağduriyetlerin önüne geçmek istiyoruz” Çevresindeki iş insanlarının yaşadığı dolandırıcılık olayları üzerine gerekli Adana’da araştırma bürosu kuran iş insanı Savaş Yükselyalçın, konuyla ilgili İhlas Haber Ajansı’na konuştu. Yükselyalçın, “Toplumun ihtiyaçları bizi bu fikre itti. Kayıp araçların bulunması, ortaklıkların yapılması sırasında mağduriyetlerin önüne geçmek adına böyle bir oluşumu kurduk. Özellikle ticari konularda ortaklık yapılmadan önce insanlar bizlere başvuruyor, gerekli incelemeleri yapıyoruz. Karşılıksız çek ve dolandırıcılıkların artmasından dolayı bunların araştırılmasında hizmet vereceğiz” ifadelerini kullandı. “Talepler çok fazla” Siber dolandırıcılıkların artışta olmasının mağduriyetleri arttırdığını aktaran Yükselyalçın, “Son dönemlerde maalesef karşılıksız çeklerle insanlar mağdur oluyor. Bizim çevremizde de böyle olaylar yaşandı. Siber dolandırıcılıklar da arttı. Çevremde de ciddi dolandırılan insanlar olduğu için bizlerde bu oluşumu kurduk. Talepler şuanda çok fazla. Ekibimiz 32 büyükşehirde kuruldu” diye konuştu.