DÜNYA - 04 Mart 2012 Pazar 15:27

DİŞİ TİMSAHLARDAN ESPRİLİ TRİBÜN ŞOV

A
A
A
DİŞİ TİMSAHLARDAN ESPRİLİ TRİBÜN ŞOV

Spor Toto Süper Ligi’nin 29. haftasında sahasında Karabükspor’u ağırlayan Bursaspor, tribünleri tıklım tıklım dolduran bayan ve çocuk taraftarların karşısında sahadan galip gelerek ayrılmak istiyor. Tribünleri dolduran binlerce bayan ve çocuk taraftar Yeşil-beyazlı takıma tezahüratlarla moral verdi. Bazı taraftarların açtıkları pankartları görenleri gülümsetti.
Atatürk Stadı’nda Karabükspor’u konuk edecek yeşil beyazlılar, 25 bin bayan ve çocuk taraftara alacağı galibiyetle şölen yaşatmayı arzuluyor. Aldığı seri galibiyetlerle ligde hedef büyüten Bursaspor, sahasında Kardemir Karabükspor’u ağırlıyor. Cezası sebebiyle kadın ve çocuk taraftarların izleyeceği maçta Yeşil-beyazların tek düşüncesi galibiyet. Tribünleri dolduran bayan ve çocuk taraftarlar yeşil beyazlı takıma tezahüratlarla destek verdi. Maç öncesinde açıklamalarda bulunan bayan taraftarlar, maçtan 3
puanla ayrılacak tarafın Bursaspor olacağını söylediler.
"HACCA DA GİDERİZ MAÇA DA"
Maç başlamadan 2 saat önce stadı doldurmaya başlayan taraftarlar, tribünleri Yeşil-beyazlı renklere bürüdü. Maç başlayana kadar hiç susmayan taraftarlar, Burssaporlu oyunculara desteğini kesintisiz sürdürdü. ’Bu alemde kralda biziz kraliçede’, ’sana annemi getirdim’, ’hacca da gideriz maça da’, ’kocamı yüzde 50, çocuklarımı yüzde 50, Bursaspor’u yüzde 100 seviyorum’, ’Bursaspor sevgimi engel olacaksa peder kusura bakma sana da gider’ yazılı pankartlar görenleri gülümsetti.
"KOCAM İÇİN DÜNYAYI, BURSASPOR İÇİN KOCAMI YAKARIM"
Tribünlerde renkli görüntüler oluşturan ’Kocam için dünyayı yakarım, Bursaspor için kocamı yakarım’, ’Yemek bulaşık kadın işi, kim demiş tribün erkek işi’, ’bu koltuk babadan oğula değil, babadan kıza geçer’, ’Sürtmeye değil, süründürmeye geldik’, ’Beyler evde yatsa, bayanlar teksasta’, ’temiz lig için bizi ayağa kaldırmayın’, ’Taraftar dediğin elinin hamuruyla maça gider’, ’ofsaytı canlı canlı izlemeye geldim’ pankartları dikkat çekti.
Bu arada karşılaşmanın hakemliğini Cüneyt Çakır yaparken, yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Bursaspor’da kart cezalısı Serdar Aziz takımdaki yerini alamayacak. Rakip Karabükspor’da ise Deumi, Şenol, Güven ve Muhammet sakatlıkları sebebiyle bugünkü maçta forma giyemeyecek.
Bursaspor’un teknik patron Ertuğrul Sağlam’ın ilk 11’I şu şekilde:
"Carson, Vederson, İbrahim, Hakan Aslantaş, Ömer, Ozan, Adem, N’Diaye, Sestak, Batalla, Pinto"
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz’ın ilk 11’deki tercihi şu şekilde:
"Tomic, Birol, Cernat, Seric, İlhan, Mabiala, Mehmet Yıldız, Hakan,Shelton, Jahic, Uğur Uçar"
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul A Mili Futbol Takımı, iki günlük iznin ardından çalışmalara başladı 2026 FIFA Dünya Kupası öncesinde oynayacağı ilk özel maçta, 1 Haziran’da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Kuzey Makedonya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, iki günlük iznin ardından Riva’daki çalışmalarına yeniden başladı. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde, basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, ilk olarak fitness salonunda ısınmanın ardından kuvvet çalışması yapan oyuncular daha sonra sahaya geldi. Burada da pas ve top kapma çalışmaları yapıldı. Son bölümde ise taktik uygulamalar üzerine çalışıldı. Altay Bayındır, Arda Güler, Merih Demiral ve Zeki Çelik antrenmanın ilk bölümünde yer aldı. Hakan Çalhanoğlu, sahada bireysel antrenman programı dâhilinde çalışırken, dizindeki sakatlığı nedeniyle idmana katılmayan Kerem Aktürkoğlu’nun tedavisine de devam edildi. Başkan Hacıosmanoğlu, teknik heyet ve futbolcularla bayramlaştı Antrenmanı, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz da tribünden takip etti. Başkan Hacıosmanoğlu ve Genel Sekreter Ayaz, idman öncesinde teknik heyet ve futbolcularla bayramlaştı. Ay-yıldızlılar, yarın saat 18.15’te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık olacak.
Bolu Bolu’da Kurban Bayramı dönüşü ağır vasıtalara geçit yok Bolu Valiliği, 9 günlük Kurban Bayramı tatili dönüşünde yaşanacak trafik yoğunluğunu en aza indirmek amacıyla 30 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında İstanbul istikametine gidecek olan ağır vasıtaların geçişine izin verilmeyecek. Kurban Bayramı tatili sebebiyle özellikle büyükşehirlerden memleketlerine ve turizm bölgelerine giden güzergahlarda taşıt trafiğinin yoğunlaşacağı öngörülerek, Bolu Valiliği tarafından alınan trafik tedbirleri duyuruldu. Valilikten yapılan açıklamaya göre; Bu kapsamda 30 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’den itibaren 1 Haziran Pazartesi günü saat 01.00’e kadar, kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların İstanbul istikametine geçilerine izin verilmeyecek. İstanbul istikametine doğru uygulanacak olan ve arada kalan girişlerin de dahil edildiği kısıtlama güzergahları şu şekilde açıklandı: Anadolu Otoyolu Ankara il sınırından Düzce il sınırına kadar. D-100 Devlet Karayolu’ndan ise Karabük il sınırından Düzce il sınırına kadar. D-750 Devlet Karayolu Ankara il sınırından Düzce il sınırına kadar. Tedarik zinciri için istisnalar belirlendi Bolu Valiliği, vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve tedarik süreçlerinin aksamaması adına kısıtlamadan muaf tutulacak araçları da tek tek listeledi. İstisnai olarak seyirlerine izin verilecek ürün grupları şunlar: Yaş sebze/meyve, canlı hayvan, et ve et ürünleri ile süt ve süt ürünleri gibi bozulabilir gıdalar. Dondurulmuş gıdalar, canlı ve kesme çiçek. İlaç, tıbbi malzeme ve ambalajlı su ürünleri. Posta/süreli yayın, hayvan yemi ile akaryakıt. Açıklamada, bu ürünleri taşıyan kamyon, çekici ve tankerlerin öncelikle ana arterler haricindeki güzergahlarda, zorunluluk halinde ise ana arterler üzerinde en az süreyle bulunacak şekilde seyirlerine müsaade edileceği vurgulandı.