ASAYİŞ - 05 Nisan 2012 Perşembe 10:25

YERDEKİ YARALIYA EHLİYET RUHSAT SORAN POLİSE VATANDAŞ TEPKİSİ

A
A
A
YERDEKİ YARALIYA EHLİYET RUHSAT SORAN POLİSE VATANDAŞ TEPKİSİ

Bursa`da kamyonet ile motosikletin karıştığı kazada bir kişi yaralandı. Yerdeki yaralıya ehliyet ve ruhsat soran trafik polisi ise vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Haşim İşçan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Gökhan N.`nin (25) kullandığı 16 FN 431 plakalı kamyonet ile Süleyman Ç. (65) idaresindeki 34 UE 9703 motosiklet kavşakta çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yere düşerek yaralanırken, yardımına panelvan kamyonetin sürücüsü Gökhan N. ve çevredeki vatandaşlar yetişti.
SÜRÜCÜ BAŞINDAN BİR AN OLSUN AYRILMADI
Çarptığı motosikletin yaralı sürücüsünün yanına koşan Gökhan N., yaşlı adamı bir an olsun yalnız bırakmadı. Yaralıya kendi eliyle su içiren Gökhan N., sık sık durumunu sordu. Gökhan N., "Ben yola çıkarken kimseyi görmedim. Amca biraz süratli geliyormuş galiba" dedi. Çevredeki vatandaşlar ise kazayı hemen 112 ekiplerine bildirdi.
POLİS YARALIDAN EHLİYET İSTEYİNCE TEPKİ ÇEKTİ
Kaza anonsu ile olay yerine gelen trafik polisi ise yerdeki yaralıya ehliyet ve ruhsatını sordu. Bu sırada ortam iyice gerildi. Kazayı görerek yaralının yanına gelen vatandaşlar polise tepki gösterdi. Ruhsat ve ehliyet istenecek zaman olmadığını ifade eden vatandaşlarla trafik polisi arasında zaman zaman sert tartışmalar yaşandı. Polis memuru ise görevi gereği bunları yapmak zorunda olduğunu vatandaşlara anlatmaya çalıştı. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bursa Devlet Hastanesi`ne
kaldırıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Cinayet şüphelisi kovalamaca sonucu yakalandı Antalya’da komşu esnaflar arasında çıkan tartışma sonrası 1 kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin ise ağır yaralandığı olayın şüphelisi kovalamaca sonucu yakalandı. Kepez ilçesi Yeni Emek Mahallesi Şelale Caddesi’nde önceki gün meydana gelen olayda oto yıkama işi yapan Mustafa O. (41) ile market işletmecisi yan dükkanda market işleten Mustafa Deveci (51) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıkmış, tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa O. yanındaki silahla markette oturan Mustafa Deveci (22), Şevket Deveci (24) ve Mustafa Deveci’ye (51) ateş açmıştı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 22 yaşındaki genç hayatını kaybetmişti Kavgada Mustafa O.’nun silahından çıkan kurşunlarla göğsünden vurulan 22 yaşındaki Mustafa Deveci kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayda ağır yaralanan amca Mustafa Deveci ve Şevket Deveci’nin hastanedeki tedavileri devam ederken, olayın ardından otomobiliyle kaçan olayın şüphelisini yakalamak için ekipler çalışma başlattı. Akşam 21.30 sıralarında Kepez ilçesinde rutin devriye görevi yapan polis ekipleri şüphelendikleri bir kişiyi durdurmak istedi. Kovalamaca ile yakalandı Polisin ’dur’ ihtarına uymayarak yaya olarak kaçan kişi ekiplerin kısa süreli kovalamacası sonucu yakalandı. Yapılan kontrollerde yakalanan şahsın 16 Mart tarihinde Yeni Emek Mahallesi Şelale Caddesi’nde çıkan silahlı kavgada 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayın firari şüphelisi Mustafa O. (41) olduğu tespit edildi. Devriye ekipleri tarafından gözaltına alınan cinayet şüphelisi Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edilirken Mustafa O. ’nun emniyetteki işlemleri sürüyor.