ASAYİŞ - 17 Ocak 2026 Cumartesi 10:48

Bursa’da 36 ve 15 yıl hapis cezasıyla aranan iki kati zanlısı yakalandı

A
A
A
Bursa’da 36 ve 15 yıl hapis cezasıyla aranan iki kati zanlısı yakalandı

Bursa’da kasten öldürme suçundan 36 ve 15’er yıl hapis kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 2 hükümlü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.


Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği ve Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri kasten öldürme suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şüpheliyi takibe aldı


Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği ekipleri aranan şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde durumundan şüphelenilerek durdurdurdukları D.Y. isimli şüpheliyi sorguladı. Bu şahsın kasten öldürme suçundan 36 yıl 10 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri ise H.A. isimli şahsın yakalanmasına yönelik gerçekleştirdiği planlı çalışmada kasten öldürme suçundan 15 yıl 1 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüphelinin bulunduğu yeri tespit etti. Buraya yapılan operasyonla H.A da gözatına alındı


Kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki şüpheli de mahkemeye sevk edildiler.



Bursa’da 36 ve 15 yıl hapis cezasıyla aranan iki kati zanlısı yakalandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Yozgat U17 Güreş Grup Müsabakaları, Yozgat’ta tamamlandı Türkiye Güreş Federasyonu’nun 2026 yılı faaliyet takviminde yer alan U17 Serbest ve Grekoromen Güreş Grup Müsabakaları, Yozgat’ta gerçekleştirilen final karşılaşmalarıyla sona erdi. Yozgat Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyonda, 34 farklı ilden 799 sporcu mindere çıktı. Dört gün süren şampiyonada serbest stil ve grekoromen kategorilerinde yapılan karşılaşmalar, pazar günü oynanan final müsabakaları ve ardından düzenlenen ödül töreniyle tamamlandı. Turnuva boyunca genç güreşçiler, dereceye girebilmek için büyük bir mücadele ortaya koyarken, müsabakalar sporseverlerden yoğun ilgi gördü. "Yaklaşık 900 sporcuyu ağırladık" Organizasyonun ardından açıklamalarda bulunan Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Hopur, Türkiye Güreş Federasyonu’nun U17 Yıldızlar Serbest ve Grekoromen Güreş Grup Müsabakaları’na ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek şu ifadeleri kullandı: "Bugün Grup şampiyonasının madalya törenini bitirmiş olduk. Tüm sporcularımıza ellerine sağlık diyoruz. Allah kuvvet versin. Dört gün boyunca Yozgatımızda gerçekten bir şölen havası vardı. Yaklaşık 900 sporcuyu Yozgat’ımızda ağırladık. Bunun yanında 50 tane kadar hakem, idareci ve antrenörümüz Yozgat’ımızda misafir ettik." "Yozgatımızı spor merkezi yapmak için gayret göstereceğiz" Dört gün boyunca sporcuların kıyasıya yarıştığını belirten Hopur, "Pehlivanlarımız Yozgat Er Meydanı’nda boy gösterdi. Kıran kırana müsabakalar oldu. Yozgatlı hemşerilerimizle bu güzel güreşlere hep beraber tanıklık yaptık. İnşallah gelecek günlerde yine biz bu sporda diğer branşlarda da olmak üzere Türkiye şampiyonlarımızı, gruplarımızı Yozgatımızda yapmaya devam devam edeceğiz. Başta söylediğimiz gibi inşallah yiğitler şehri, Yozgatımızı spor merkezi yapmak için elimizden gayreti göstereceğiz. Gerçekten gençlerimiz umut verici. 900 gencimizi buradaydı. Bir o kadar da 600-700 Isparta’da 500 kadar da Kars’ta gruplarda bu 17 yaş grubunda mücadele etti. Yaklaşık 2 bine yakın sporcu, inşallah Türk güreşinin geleceği parlak olarak görüyoruz. Gençlerimizi de Ata sporu güreş yapmaya inşallah davet ediyoruz." İlk 10’a giren sporcular, Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkını elde etti.
Kocaeli Trendyol Süper Lig: Kocaelispor: 1 - Trabzonspor: 2 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Kocaelispor, evinde karşılaştığı Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 51 dakikada ceza sahasında Tayfur Bingöl topu kontrol etti ve ardından kale alanının sol çaprazına kadar ilerleyerek çok şutunu çekti ancak meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı. 78. dakikada Ahmet Oğuz sağ taraftan ortasını yaptı. Penaltı noktasının solunda topa yükselen Petkovic, Rivas’a indirdi. Rivas tekrar Petkovic’e pas verdi. Kaleye sırtı dönük olan Petkovic bu kez topu Linetty ile buluşturdu. Linetty’nin ceza sahası sol çaprazından şutunda meşin yuvarlak direğin yanından az farkla auta gitti. 90+1. dakikada Zubkov’un pasını alan Ernest Muçi, topla beraber ilerleyip ceza sahası dışı sol çaprazından yakın direğe yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-2 Stat: Kocaeli Hakemler: Adnan Deniz Kayatepe, İbrahim Çağlar Uyarcan, Mehmet Emin Tuğral Kocaelispor: Aleksandar Jovanovic (Gökhan Değirmenci dk. 46), Ahmet Oğuz, Anfernee Dijksteel, Hrvoje Smolcic (Botond Balogh dk. 57), Massadio Haidara, Karol Linetty (Serdar Dursun dk. 90+4), Tayfur Bingöl, Daniel Agyei (Can Keleş dk. 79), Darko Churlinov (Cafumana Show dk. 46), Rigoberto Rivas, Bruno Petkovic Yedekler: Samet Yalçın, Furkan Gedik, Mustafa Ege Bilim, Muharrem Cinan, Oleksandr Syrota Teknik Direktör: Selçuk İnan Trabzonspor: Andre Onana, Wagner Pina, Chibuike Nwaiwu, Arsenii Batagov, Mustafa Eskihellaç (Cihan Çanak dk. 86, Jabol Folcarelli, Inao Oulai (Anthony Nwakaeme dk. 86), Oleksandr Zubkov, Ernest Muçi (Okay Yokuşlu dk. 90+4), Kazeem Olaigbe (Benjamin Bouchouari dk. 80), Felipe Augusto Yedekler: Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Ozan Tufan, Onuralp Çakıroğlu, Salih Malkoçoğlu, Taha Emre İnce Teknik Direktör: Fatih Tekke Goller: Petkovic (dk. 18) (Kocaelispor), Felipe Augusto (dk. 44), Ernest Muçi (dk. 90+1) (Trabzonspor) Sarı kartlar: Tayfur Bingöl (Kocaelispor), Mustafa Eskihellaç, Ernest Muçi (Trabzonspor)