MAGAZİN - 13 Ekim 2025 Pazartesi 13:29

Bursalı modacıdan İnegöl’e yeni şube

A
A
A
Bursalı modacıdan İnegöl’e yeni şube

Bursa’nın tanınmış modacısı, İnegöl ilçesinde yeni şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı. Açılışa katılan ünlü şarkıcı Mehmet Çevik, sahne almasa da açılış kurdelesini keserek törene renk kattı. Etkinlikte yer alan Rus mankenler ise modacının yeni koleksiyonunu sergileyerek davetlilere görsel bir şölen sundu.


Ünlü sanatçı Mehmet Çevik, açılış törenine katılarak modacıya destek verdi. Sanatçı, sahne performansı sergilemese de, açılış kurdelesini keserek davetlilerle sohbet etti. Sanat ve moda dünyasını İnegöl’de buluşturan renkli açılış büyük ilgi gördü. Açılışa özel düzenlenen mini defilede, Rus mankenler modacının yeni sezon tasarımlarını tanıttı. Şıklık ve zarafetin ön planda olduğu defile, İnegöl halkı ve davetliler tarafından büyük beğeniyle izlendi.


Modacı Filiz Çekil yeni şubenin Bursa’daki başarı hikâyesini İnegöl’e taşıma hedefinin bir parçası olduğunu belirterek renkli açılışın İnegöl’ün sosyal yaşamına da renk kattığını söyledi.



Bursalı modacıdan İnegöl’e yeni şube

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Balıkesir’den 85 milyon 501 bin dolarlık ihracat yapıldı Balıkesir’de Ocak ayında 85 milyon 501 bin dolarlık ihracat yapılırken, ithalat ise azalarak 50 milyon 372 bin dolar olarak gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ocak ayı dış ticaret istatistiklerini açıkladı. Türkiye’de ocak ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 4 azalarak, 20 milyar 315 milyon olurken, ithalat yüzde 0,1 artarak 28 milyar 695 milyon olarak gerçekleşti. Dış Ticaret İstatistikleri, Ocak 2026 Ocak ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 4,0 azaldı, ithalat yüzde 0,1 arttı Türkiye İstatistik Kurumu ile Ticaret Bakanlığı iş birliğiyle genel ticaret sistemi kapsamında üretilen geçici dış ticaret verilerine göre; ihracat 2026 yılı Ocak ayında, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 4,0 azalarak 20 milyar 315 milyon dolar, ithalat yüzde 0,1 artarak 28 milyar 695 milyon dolar olarak gerçekleşti. Aylara göre dış ticaret, Ocak 2026 Ocak ayında enerji ürünleri ve altın hariç ihracat yüzde 2,0 azaldı, ithalat yüzde 5,3 arttı Enerji ürünleri ve nakti olmayan altın hariç ihracat, 2026 Ocak ayında yüzde 2,0 azalarak 19 milyar 492 milyon dolardan, 19 milyar 107 milyon dolara geriledi. Ocak ayında enerji ürünleri ve nakti olmayan altın hariç ithalat yüzde 5,3 artarak 20 milyar 814 milyon dolardan, 21 milyar 907 milyon dolara yükseldi. Enerji ürünleri ve nakti olmayan altın hariç dış ticaret açığı Ocak ayında 2 milyar 800 milyon dolar olarak gerçekleşti. Dış ticaret hacmi yüzde 1,8 artarak 41 milyar 14 milyon dolar olarak gerçekleşti. Söz konusu ayda enerji ve altın hariç ihracatın ithalatı karşılama oranı yüzde 87,2 olduğu açıklandı.