ASAYİŞ - 24 Aralık 2025 Çarşamba 19:16

Çanakkale’de boşanma aşamasındaki çifti öldüren şüpheli tutuklandı

A
A
A
Çanakkale’de boşanma aşamasındaki çifti öldüren şüpheli tutuklandı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde karı kocanın öldürülmesi olayında şüpheli tutuklandı.


Olay, Ayvacık ilçesi Fatih Mahallesi Edremit Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinin bahçesinde meydana geldi. Ayvacık ilçesinde Yediemin Otoparkı’nda henüz belirlenemeyen Recep Ş. (46) ile Barış Tekebaş arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Recep Ş. silahla Barış Tekebaş (26) ile Tekebaş’ın boşanma aşamasında olduğu eşi Duygu Tekebaş’ı (26) vurdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Barış Tekebaş ile Duygu Tekebaş’ın hayatını kaybettikleri tespit edildi.



Cinayet şüphelileri tutuklandı


Barış Tekebaş ve eşi Duygu Tekebaş cinayetinde şüpheli olan Recep Ş. ile M.D ve B.S. emniyet ekiplerince yakalandı. Emniyetteki işlemleri ardından mahkemeye sevk edilen Recep Ş. "kasten öldürme" suçundan, M.D. ve B.S. ise "yardım ve yataklık" suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.



Çanakkale’de boşanma aşamasındaki çifti öldüren şüpheli tutuklandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bartın BARÜ’ye Millî Teknoloji Atölyesi kurulacak Bartın Üniversitesinde (BARÜ) ulusal ve uluslararası bilim ve teknoloji yarışmalarına hazırlanan gençleri desteklemek hedefiyle Millî Teknoloji Atölyesi kurulacak. Bartın Üniversitesinde (BARÜ) TÜBİTAK 4003-T Millî Teknoloji Atölyeleri Çağrısı kapsamında öğrencilerin fikir ve projelerini hayata geçirebilecekleri Millî Teknoloji Atölyesi projesi desteklenmeye hak kazandı. BARÜ Fen Fakültesi Biyoteknoloji Bölümünden Prof. Dr. Mehmet Zahmakıran yürütücülüğündeki "Bartın Üniversitesi Millî Teknoloji Atölyesi" projesiyle öğrencilerin bilim ve teknoloji odaklı çalışmalarına güçlü bir altyapı oluşturulacak. Hazırlanacak atölyede ekipman desteği, danışmanlık, eğitim programları, sanayi iş birlikleri, tanıtım çalışmaları ile yarışmalara hazırlık desteği sağlanacak. Atölyede robotik sistemler, yapay zekâ, otonom teknolojiler, yazılım geliştirme ve üretim teknolojileri gibi farklı alanlarda uygulamalı eğitimler verilecek. Yerli ve millî sanayi için ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesine destek olacak atölye ile gençlerin araştırma, geliştirme ve üretim süreçlerine daha etkin katılımı sağlanacak. BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya Millî Teknoloji Atölyesi ile öğrencilerin hayallerini, fikirlerini ve projelerini hayata geçirebilecekleri güçlü bir altyapının oluşturulacağını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.