ASAYİŞ - 18 Mart 2025 Salı 18:02

Caddede yürüyen kadını taciz ettiği iddia edilen şahıs silahla vuruldu

A
A
A
Caddede yürüyen kadını taciz ettiği iddia edilen şahıs silahla vuruldu

Çankırı’da bir şahıs, caddede yürürken taciz edildiğini iddia eden kadının eşi tarafından silahla bacağından vuruldu.


Olay, Buğday Pazarı Mahallesi Çarşamba Pazarı Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.B. isimli kadın, İran uyruklu S.B. tarafından taciz edildiğini iddia ederek durumu eşi M.B.’ye bildirdi. Bunun üzerine M.B.’nin eşi E.B. ve yakınları G.A., H.D., İ.C.S., E.C.S., S.B. ile cadde üzerinde karşılaştı. Şahıslar aralarında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında E.B., S.B.’ye tabancayla ateş açtı. Bacağından vurulan şahıs yaraladı. Olayı gören vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.


İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheliler ise polis merkezine götürüldü.


Olayla ilgili inceleme başlatıldı.



Caddede yürüyen kadını taciz ettiği iddia edilen şahıs silahla vuruldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Panama bandıralı gemide 500 milyon liralık kokain ele geçirildi Panama bandıralı gemiye yapılan operasyonda piyasa değeri yaklaşık 500 milyon Türk lirası olan 106 kilogram kokain ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Panama çıkışlı bir gemide uyuşturucu madde bulunduğuna dair istihbari bilgiler üzerine İstanbul MİT Bölge Başkanlığı ve Jandarma birimleri harekete geçti. Söz konusu gemi, Türkiye karasularına giriş yaptıktan sonra Kocaeli açıklarında, İstanbul istikametine seyir halindeyken Sahil Güvenlik unsurları tarafından durduruldu. Sahil Güvenlik botları refakatinde Ambarlı Limanı’na çekilen gemide, narkotik dedektör köpeklerinin de katılımıyla kapsamlı bir adli arama yapıldı. Konteynerler içerisinde gizlenmiş halde bulunan 106 kilogram kokain, güvenlik güçlerince imha edilmek üzere muhafaza altına alındı. Bakan Gürlek: "Baronların kökünü kazıyacağız" Operasyona ilişkin açıklama yapan Adalet Bakanı Akın Gürlek, uyuşturucuyla mücadelede "Sıfır Tolerans" vurgusu yaptı. Bakan Gürlek, şu ifadeleri kullandı: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü iradesiyle ortaya koyduğu ’Zehir Tacirlerine Karşı Sıfır Tolerans’ ilkemiz doğrultusunda; sokaklarımızı bu illetten temizlemeye, baronların kökünü kazımaya kararlıyız. Bu başarılı operasyonda emeği geçen Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığımıza, İstanbul İl Jandarma Komutanlığımıza, Sahil Güvenlik Komutanlığımıza, MİT Başkanlığımıza ve tüm kamu görevlilerimize teşekkür ediyorum. Zehir tacirlerine dünyayı dar edeceğiz!" dedi. Adli süreç devam ediyor Uluslararası uyuşturucu imal ve ticaretiyle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonun ardından, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan adli tahkikatın çok yönlü ve titizlikle sürdürüldüğü bildirildi. Ele geçirilen uyuşturucunun miktarı ve piyasa değeri, son dönemde deniz yoluyla yapılan kaçakçılığa vurulan en büyük darbelerden biri olarak kayıtlara geçti.