SPOR - 05 Eylül 2018 Çarşamba 13:29

Kadrosunu güçlendiren Sungurlu Belediyespor iddialı hazırlanıyor

A
A
A
Kadrosunu güçlendiren Sungurlu Belediyespor iddialı hazırlanıyor

Bu sezon Erkekler 1.

Bu sezon Erkekler 1. Voleybol Ligi’nde mücadele edecek olan Sungurlu Belediyespor, 2’si yabancı olmak üzere 4 tecrübeli isimle sözleşme imzaladı.


Sungurlu Belediyespor, daha önce Romanya’da forma giyen pasör çaprazı 2.02 santimetre boyunda Macar Krisztian Csoma, Almanya’da forma giyen köşe oyuncusu 2.02 santimetre boyunda Brezilyalı Lurgen Hummes ve Halkbankası’nda oynayan köşe oyuncusu Erenhan Can ve orta oyuncu 2.02 santimetre boyunda Eneshan Can ile anlaşma sağlandı.


Çorum’u en güzel şekilde temsil edecek kadroları oluşturmak amacında olduklarını belirten Başkan Bahir Sezen, bu sezon çok daha iyi işler yapmanın gayreti ve çabası içinde olacaklarını kaydetti.



"İddialı bir takım kurduk"


Sungurlu Belediyespor Kulübü Başkanı Bahri Sezen, Kulüp Voleybol sorumlusu Mustafa Özdemir, Voleybol antrenörü Veli Koçak ve yeni takıma dahil olan oyuncular Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti.


Ziyarette oyuncularla yakından ilgilenen Başkan Şahiner, voleybol takımının bu sezon büyük işler başaracağına inandığını söyledi. Oyunculara yönelerek sizlerden centilmen bir şekilde mücadele etmenizi bekliyorum diyen Abdulkadir Şahiner, "Gerek maç içinde gerekse de maç sonunda sergilediğiniz davranışlarla Sungurlu’nun gençlerine örnek olmanızı bekliyorum. Amacımız Sungurlu’nun gençlerini kötü alışkanlıklardan uzak tutup, spora yönelmelerini sağlamaktır" dedi.


Antrenör Veli Koçak ile birlikte teknik heyetin iddialı bir takım kurduğunu belirten Başkan Şahiner, "Takımımız bu yıl Doğu grubunda güçlü rakipleri ile mücadele edecek. İddialı bir takım kurduk. Sungurlu’nun ne kadar çetin ceviz olduğunu bütün takımlar görecek inşallah" diye konuştu.



İlk hazırlık maçı Jeopark Kula Belediyespor ile


Bu yıl güçlü bir takım kurarak Türkiye Voleybol 1. Ligi’nde Çorum’u temsil edecek olan Sungurlu Belediyespor, Jeopark Kula Belediyespor ile hazırlık maçı yapacak. Kadronun tamamına yakınının Ankara’da olduğundan dolayı çalışmalarını Ankara’da Taner Kışlalı Spor Salonu’nda sürdüren Sungurlu Belediyespor, 13 Eylül Perşembe günü Efeler Ligi takımlarından Jeopark Kula Belediyespor ile hazırlık maçı yapacak.


Hazırlık maçı hakkında bilgi veren Sungurlu Belediyespor Başantrenörü Veli Koçak, "Takımımız ilk hazırlık maçını 13 Eylül’de Efeler Ligi takımlarından Jeopark Kula Belediyespor ile Ankara’da yapacak. Yapacağımız karşılaşma ile artılarımızı ve eksilerimizi göreceğiz. Bizim için önemli bir hazırlık maçı olacak" şeklinde konuştu.


Sungurlu’da da bir hazırlık maçı yapmayı planladıklarını söyleyen Koçak, "Lig başlamadan önce Sungurlu’da bir hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Takımlar ile görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmelerimiz sonucunda tarih ve saatini açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir CHP PM Üyesi Umut Dikili’nin nikahını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Parti Meclisi Üyesi Umut Dikili, yaşamını Sinem Satılmış ile birleştirdi. Çiftin Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gerçekleşen nikâhını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı. CHP Parti Meclisi Üyesi Umut Dikili ve Sinem Satılmış, Ayvalık’ta gerçekleştirilen nikâh töreniyle yaşamlarını birleştirdi. Çiftin nikâhını CHP’li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı. Başkan Ahmet Akın, nikâh öncesi yaptığı konuşmada, “Genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, parti meclisi üyelerimiz hepimiz birlikteyiz. Yani büyük bir aileyi, ‘ailem’ dediğim Balıkesir’de toplamanın büyük mutluluğunu yaşıyorum. Cennet bölgemiz Balıkesir’e, Ayvalık’a hoşgeldiniz” ifadelerini kullandı. Ayvalık’taki bir restoranda gerçekleştirilen nikah törenine; CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın, CHP Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevgi Kılıç, CHP PM üyeleri Mehmet Tüm, Semra Dinçer, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Bornova Belediye Başkanı Ömer Ekşi, Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun ve Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu katıldı.
Nevşehir Nevşehir Belediyespor son anda ligden düşmekten kurtuldu Türkiye 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor; sahasında grup şampiyonu Adana 1954 FK’yi yenmesine rağmen 90. dakikaya kadar küme düşme tehlikesi yaşarken, umutların tükendiği anlarda Ordu’dan gelen gol haberleri ile ligde kaldı. Maç sonu ligde kalan Nevşehir Belediyespor’da futbolcular ve yöneticiler büyük sevinç yaşadı. Sezon boyunca istediği sonuçları alamayarak son haftaya 27 puanla 13. sırada giren Nevşehir Belediyespor, evinde Adana 1954 FK ile mücadele etti. Kırmızı-beyazlılar, taraftarların yoğun ilgi gösterdiği mücadeleyi 86. dakikada İshak’ın attığı golle 2-1 kazanarak puanını 30’a yükseltti. Gazi Stadı’nda maçın son düdüğünün çalınmasının ardından tribünlerde taraftarların, sahada da futbolcuların kulakları Ordu ve Elazığ’dan gelecek habere çevrildi. Elazığ’ın maçını kazanması ile birlikte son umutlarını Orduspor 1967 - Siirt İl Özel İdaresispor maçına bağlayan Nevşehir Belediyespor oradan gelen ilk haberle yıkılırken, maçın 90. dakikasında Siirt İl Özel İdaresispor 1-0 öne geçti. Müsabaka bu skorla bitmesi beklenirken, umutların tükendiği dakikalarda Ordu’nun uzatmalarda attığı 3 golle Nevşehir’de büyük sevinç yaşandı. Saha içindeki kutlamalar soyunma odasına kadar devam etti. 90. dakikada gelen gollerle Nevşehir Belediyespor 3. Lig’de kalmayı başarırken, beraberliğin yettiği Siirt İl Özel İdaresispor BAL’a düştü.