GENEL - 18 Nisan 2012 Çarşamba 13:14

DOОALGAZ KAZISINDAN İNSAN KEMİKLERİ ÇIKIYOR

A
A
A
DOОALGAZ KAZISINDAN İNSAN KEMİKLERİ ÇIKIYOR

Denizli`de, bir apartmanın bahçesinde doğalgaz hattı kazısı yapan işçiler iki kişiye ait mezar bulurken, devam eden kazı çalışmalarında kemik parçaları ortaya çıkıyor.
Denizli`nin Kuşpınar Mahallesindeki Ali Karakaya Apartmanı`na doğalgaz bağlanması için önceki gün çalışma başlatıldı. Sokaktan apartmanın girişine kadar başlatılan çalışma sırasında işçiler kafatası ve kemikler buldu. Kazı çalışmalarından kemik çıkması üzerine olay yerine polis çağırıldı.
Yapılan ilk incelemede kemik ve kafataslarının iki kişiye ait olduğu öğrenilirken, kafatası ve kemiklerin incelenmek üzere Ankara Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü`ne gönderileceği belirtildi. Uzun yıllar önce İslami kurallara göre defnedildiği belirtilen cesetlere ait kemik parçalarının çıkarılmasından sonra doğalgaz kazı çalışmaları devam ediyor. İşçiler apartmanın bahçesindeki kazı çalışmalarında zaman zaman küçük kemik parçaları çıkarırken, bulunan kemik parçaları ayrı bir yere konuluyor.
Kazı çalışması yapan işçiler, doğalgaz kazı çalışmaları sırasında iki kafatası ve insana ait kemik bulduklarını söyledi. Kazı çalışmaları devam ettikçe küçük kemik parçalarının çıktığını söyleyen işçiler, bulunan kemiklerin üzerinde mezar olduğunu bildirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Halı sahanın çatısı çöktü... Futbolcuların koşarak kaçtığı anlar kamerada Antalya’da şiddetli fırtına sebebiyle halı sahanın çatısı çöktü. Oyuncuların maç için ısındığı anlarda kopan gürültüyle başlayan panik futbolcuların koşarak sahayı terk etmesiyle bitti. Çatının çökme anı ve futbolcuların sahadan kaçışları aksiyon kamerasına yansırken, olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü tarafından saatteki hızının zaman zaman 80 kilometreyi bulacağı açıklanan şiddetli rüzgar ve sağanak yağış, Antalya’nın birçok bölgesinde hayatı olumsuz etkiledi. Akşam saatlerinde etkisini göstermeye başlayan şiddetli rüzgar nedeniyle kentin bazı bölgelerinde ağaçlar yola devrildi. Sağanak yağışta Sarısu, Gökdere, Karaçay, Hisarçardır Mahallelerinde bazı dereler taştı. Taşan dereler nedeniyle sokakları su basarken, su seviyesi bazı noktalarda 50 santimetreyi buldu. Kepez bölgesinde ise Gündoğdu Mahallesi’nde bulunan bir halı sahanın çatısı, maç oynandığı sırada kuvvetli rüzgara dayanamayarak çöktü. Futbolcuların oyuna başlamaya hazırlandığı anlarda yaşanan olayda kimse yaralanmazken, çatıdan gelen seslerden tedirgin olan oyuncuların diyalogları da görüntüye yansıdı. Saha hakkında konuşan futbolcular biranda gelen gürültüyle sahadan koşarak kaçarken, sahayı terk ettikleri anda çatıda çökme yaşandı. O anlar oyunculardan birinin aksiyon kamerasına saniye saniye yansıdı.