MAGAZİN - 13 Temmuz 2023 Perşembe 16:24

Başkan Zolan’dan galaya davet

A
A
A
Başkan Zolan’dan galaya davet

Denizli Büyükşehir Belediyesi 17. Uluslararası Halk Dansları Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Akvadi ve KYK Amfi Park’ta düzenlenen gösterilere katılan Başkan Zolan, tüm hemşerilerini 14 Temmuz Cuma akşamı saat 21.00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek festivalin gala programına davet etti.



Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivali coşkuyla devam ediyor. Festival programı Akvadi Parkı ve Kınıklı Mahallesi’nde bulunan KYK Amfi Parkı’nda düzenlenen gösterilerle devam etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yanı sıra Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin de katıldığı gösterilere binlerce Denizlili akın ederek farklı ülkelerin sahnelediği dans gösterilerini izledi. Festival boyunca birçok güzelliğe şahitlik ettiklerini söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 17.’si düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivali’nin festivale yakışan bir final ile sona ereceğini söyledi.



Muhteşem bir final olacak


Etkinlikle başka ülke ve şehirlerin kültürlerini karşılıklı tanıma ve öğrenme imkanı yaşadıklarını belirten Başkan Osman Zolan, Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek gala programına tüm hemşehrilerini davet etti. Başkan Zolan, 14 Temmuz Cuma akşamı saat 21.00’de gerçekleşecek gala programının festivalin finaline yakışacak muhteşem bir gösteri olacağını ifade etti.


Başkan Zolan’dan galaya davet

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri TFFHGD Kayseri Şubesi: "En ağır şekilde kınıyoruz" Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kayseri Şubesi, yayımladığı mesaj ile hafta sonu hakem Metin Karaca’ya karşı yapılan fiili saldırıyı kınadı. Kayseri U13 Ligi B Grubu 1. Hafta karşılaşmasında Buğdaylıspor ile Kayseri Yolspor maçını yöneten hakem Metin Karaca’ya yapılan fiili saldırı tepki çekti. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi yaptığı yazılı açıklama, "2 Mayıs 2026 Cumartesi günü saat 16.00’da oynanan Kayseri Yolspor - Buğdaylıspor U13 Ligi müsabakasında, hakemimiz Metin Karaca’nın vermiş olduğu kararlar bahane edilerek devre arasında bir taraftar tarafından kendisine yönelik gerçekleştirilen menfur saldırıyı en ağır şekilde kınıyoruz. Sahada görevini yapan bir hakeme yönelen bu çirkin ve kabul edilemez saldırı; sadece bir kişiye değil, sporun temel değerlerine, adaletine ve gençliğe yapılmış açık bir saldırıdır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hakem camiası olarak çıktığımız her müsabakada adaletli olmayı, bu bağlamda cesaretimizden ödün vermeden görevimizi yapmaya devam edeceğimizin bilinmesini isteriz. Saldırganın en ağır şekilde cezalandırılmasını sağlamak için yargılamanın başından sonuna kadar sürecin sıkı takipçisi olunacaktır. Hakemimiz Metin Karaca’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, benzer olayların tekrar yaşanmaması adına tüm paydaşları sorumluluk almaya davet ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.