ASAYİŞ - 15 Ekim 2025 Çarşamba 10:35

Diyarbakır’da seyir halindeki araç alev topuna döndü

A
A
A
Diyarbakır’da seyir halindeki araç alev topuna döndü

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde seyir halindeki bir araç, alev alarak yanmaya başladı. Araç alev topuna dönerken, yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.


Olay, dün akşam saatlerinde Bağlar ilçesi Sento Caddesi’nde meydana geldi. Plakası öğrenilemeyen hafif ticari araç, seyir halindeyken yanmaya başladı. Sürücü aracı güvenli noktaya çektikten sonra can havliyle kendini dışarı attı. Araç bir anda alev topuna dönerken, haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.


Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.



Diyarbakır’da seyir halindeki araç alev topuna döndü

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri TFFHGD Kayseri Şubesi: "En ağır şekilde kınıyoruz" Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kayseri Şubesi, yayımladığı mesaj ile hafta sonu hakem Metin Karaca’ya karşı yapılan fiili saldırıyı kınadı. Kayseri U13 Ligi B Grubu 1. Hafta karşılaşmasında Buğdaylıspor ile Kayseri Yolspor maçını yöneten hakem Metin Karaca’ya yapılan fiili saldırı tepki çekti. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi yaptığı yazılı açıklama, "2 Mayıs 2026 Cumartesi günü saat 16.00’da oynanan Kayseri Yolspor - Buğdaylıspor U13 Ligi müsabakasında, hakemimiz Metin Karaca’nın vermiş olduğu kararlar bahane edilerek devre arasında bir taraftar tarafından kendisine yönelik gerçekleştirilen menfur saldırıyı en ağır şekilde kınıyoruz. Sahada görevini yapan bir hakeme yönelen bu çirkin ve kabul edilemez saldırı; sadece bir kişiye değil, sporun temel değerlerine, adaletine ve gençliğe yapılmış açık bir saldırıdır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hakem camiası olarak çıktığımız her müsabakada adaletli olmayı, bu bağlamda cesaretimizden ödün vermeden görevimizi yapmaya devam edeceğimizin bilinmesini isteriz. Saldırganın en ağır şekilde cezalandırılmasını sağlamak için yargılamanın başından sonuna kadar sürecin sıkı takipçisi olunacaktır. Hakemimiz Metin Karaca’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, benzer olayların tekrar yaşanmaması adına tüm paydaşları sorumluluk almaya davet ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.