YEREL HABERLER - 28 Nisan 2012 Cumartesi 11:33

POLİSLERİN RAFTİNG KEYFİ

A
A
A
POLİSLERİN RAFTİNG KEYFİ

Düzce İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, Sakarya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş Cumayeri ilçesi Büyük Melen Çayında rafting yaparak stres attı.
Türkiye`nin önemli rafting alanlarından olan Melen Çayı raftingseverleri ağırlamaya devam ediyor. Düzce`nin Cumayeri ilçesi Dokuz Değirmen Köyünden başlayıp Sakarya il sınırlarına kadar süren 12 kilometrelik parkurda bu kez emniyet ekipleri rafting yaptı. Melen Çayında botlara binerek kürek çeken ve keyifli dakikalar yaşayan Düzce İl Emniyet Müdürü Ali Gezer ile Sakarya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş ve emniyet ekipleri 2 saat süren raftingin ardından Sakarya ili Kocaali ilçesinden çıkış yaptılar.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya Birlik Vakfı Kütahya Şubesi üyeleri, ’Gazze Dayanışma Çadırı’nı ziyaret etti Birlik Vakfı Kütahya Şube Başkanı Ali İhsan Özdemir, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencileri tarafından DPÜ Evliya Çelebi Yerleşkesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kütüphanesi yanında başlatılan ’Gazze Dayanışma Çadırı’nı ziyaret etti. Vakfın yönetim kurulu üyeleriyle birlikte öğrencilerle sohbet edip baklava ikramında bulunun Özdemir, İsrail’in ortaya koymuş olduğu katliamların soykırım boyutuna ulaştığına dikkat çekti. Başkan Özdemir, "Geçmiş dönemde Hitler’in soykırımına sessiz kalan devletler, bugün İsrail’e karşı da herhangi bir tepki ortaya koymuyor. Bizler akademisyenlerimizle, öğrencilerimizle birlikte özgürlüğün gerçekleştiği ana kadar nöbetimize devam edeceğiz. Türkiye olarak Cumhurbaşkanımızın ortaya koymuş olduğu tepkinin yanındayız. İslam dünyasının da aynı tepkiyle devam etmesini, dünyadaki bütün Müslümanların bir araya gelerek Filistin davasını sahiplenmesini ümit ediyoruz. Kütahya olarak bu soykırımı bütün dünyaya aktarmaya, soykırıma karşı bir arada olmaya, zalimin yanında olmadığımızı, mazlumun tarafında olduğumuzu dünyaya haykırmak için direnişimize devam edeceğiz” diye konuştu. DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve öğrenciler, Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine duyarlıkları sebebiyle teşekkür ettiler.