YEREL HABERLER - 14 Nisan 2014 Pazartesi 11:31

Düzce’de Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

A
A
A
Düzce’de Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Düzce’de Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Selami Emen ve Müftülük Personeli Valisi Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret etti.
Kutlu Doğum Haftası Düzce7de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Hafta dolayısıyla Müftü emen Vali Su’yu makamında ziyaret etti. Müftülük Personeli Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Vali Ali İhsan Su’ya çiçek ve “Kuran Yolu Tefsiri” kitabını hediye ettiler.
İl Müftüsü Selami Emen, 14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri hakkında Vali Ali İhsan Su’ya bilgiler verdi ve Marmara İlahiyat Fakültesi Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın konuşmacı olduğu konferansa davet etti. Bu yılki Kutlu Doğum Haftasının ana temasının “Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet” olduğu belirtildi.
Vali Ali İhsan Su, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Kutlu Doğum Haftasını inşallah hep beraber dolu dolu heyecan içerisinde kutlayacağız. Bugün dünyada olan olaylara baktığımız zaman, birçok yerde kan ve gözyaşı var, açlık var, sefalet var, kötülükler var, tüm bunları değerlendirdiğimiz de, Hz. Peygamberimizin evrensel mesajına ne kadar çok ihtiyaç olduğunu bir kez daha görüyoruz. Ümit ediyorum ki bu Kutlu Doğum Haftaları bu anlamda Peygamber Efendimizin güzel ahlakının yerleşmesi ve onun tüm dünyada daha iyi algılanmasına ve anlaşılmasına vesile olur” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir