SPOR - 11 Mayıs 2024 Cumartesi 10:10

Galatasaray’ın genç futbolcusu Ali Turap Bülbül, hastanede tedavi gören çocukları sevindirdi

A
A
A
Galatasaray’ın genç futbolcusu Ali Turap Bülbül, hastanede tedavi gören çocukları sevindirdi

DÜZCE(İHA) – Galatasaray’ın genç futbolcusu Ali Turap Bülbül, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara hediye vererek onları mutlu etti.


Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören çocukları ziyaret eden Galatasaray’ın genç futbolcusu Ali Turap Bülbül, çocuklara hediye vererek, onlarla sohbet etti. Düzceli olan Ali Turap’a Başhekim Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Şükriye Özde ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi çalışanları da eşlik etti.


Turap, klinik psikolog eşliğinde çocukların yaş gruplarına özel seçilmiş oyuncakları, kendilerine hediye etti. Miniklerin istekleri doğrultusunda Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Kaan Ayhan gibi Galatasaray’ın milli yıldızları ile de görüntülü konuşmalarını sağlayan Ali Turap; Mauro Icardi’nin de çocuklara özel çekilmiş geçmiş olsun videosunu izletti. Takım arkadaşları ile birlikte sevgisini minik kalplere aktaran Galatasaray’ın genç yıldızı Ali Turap, çocukların yüzünde gülümseme bırakarak Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden ayrıldı.



Galatasaray’ın genç futbolcusu Ali Turap Bülbül, hastanede tedavi gören çocukları sevindirdi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tokat Tokat’taki patlamada bir kişi hayatını kaybetti Tokat’ın Erbaa ilçesindeki bir bağ evine bırakılan sandığın açılması sırasında içine tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 5’i jandarma 7 kişinin yaralandığı olayda yaralılardan bağ evi sahibinin oğlu Muhammet Sefa Can Karaçoban (29), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Olay, 18 Mayıs günü saat 21.00 sıralarında ilçeye bağlı Karayaka Beldesi Hürmüzlü Mahallesi’nde meydana geldi. Ahmet Karaçoban (63) ile oğlu Muhammet Sefa Can Karaçoban, cep telefonuyla beldede devriye görevi yürüten jandarmaların komutanını arayıp, bağ evlerine zorla girilmeye çalışıldığını, ayrıca içeride kendilerine ait olmayan kilitli bir sandık bulunduğunu belirtti. İhbar üzerine jandarma ekipleri, belirtilen adrese gitti. Ahşap sandığın kapağı açıldığında, içinde piknik tüpüne bağlı, 8 ila 10 santimetrelik inşaat demirleri ve 10’luk çivilerle parça tesirli hale getirilen el yapımı patlayıcı infilak etti. Patlamada, bağ evi sahibi Ahmet Karaçoban ve oğlu Muhammet Sefa Can Karaçoban ile askerler Uzman Çavuş Muhammed Avcı (25), Jandarma Astsubay Mustafa Evkay (32), Uzman Çavuş Burak Muslurget (30), Uzman Çavuş Alperen Songül (28) ve Uzman Çavuş Sezer Ertürk (28) yaralandı. Yaralılardan Sefa Can Karaçoban, tedavi gördüğü Tokat Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Olay sonrası aralarında eşiyle yasak ilişki yaşadığı için husumet bulunan İsmail G. ve ona yardım ettiği düşünülen Turgay Ö. şüpheli olarak yakalanarak adliyeye çıkarılmıştı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemede iddiaları reddetmişti. Olayla ilgili inceleme devan ediyor.