GENEL - 13 Ağustos 2020 Perşembe 13:51

Köy okulunda tüm hazırlıklar tamamlandı

A
A
A
Köy okulunda tüm hazırlıklar tamamlandı

DÜZCE (İHA) – Düzce’nin Yenitaşköprü köyünde bulunan Ortaokulda bakım onarım çalışmaları tamamlandı.

DÜZCE (İHA) – Düzce’nin Yenitaşköprü köyünde bulunan Ortaokulda bakım onarım çalışmaları tamamlandı. Okul öğrencilerin geleceği zaman öncesi tüm hazırlıklarını bitirdi.


Korona virüs salgını sonrasında kapanan okullar, Milli Eğitim Bakanlığı’nın açıklayacağı yeni tarih sonrasında açılacak. Korona virüs salgını nedeni ile okulun dört bir yanında yenileme ve dezenfekte çalışması yapıldı. Okulun girişi düzenlendi. Tabelası yenilendi. Okulun dört bir yanına dezenfektanlar yerleştirildi. Hijyen temizlikleri tamamlandı. Yeşil alanlar otlardan temizlenirken, ağaçlarda budama çalışmaları yapıldı. Anasınıfı öğrencileri için oyun bahçesi oluşturuldu. Okulun yıpranan dış duvarlarında da düzenleme yapıldı. Yapılan son çalışmalar ile birlikte okula gelecek öğrenciler için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 17 ilde "Alkollü İçki Kaçakçılığı ve Sahteciliğine" operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 17 ilde Jandarmamızın "Alkollü İçki Kaçakçılığı ve Sahteciliğine" yönelik son 2 haftadır düzenlediği operasyonlarımızda; 27 bin 886 litre sahte/kaçak alkollü içki,67 bin 994 litre etil alkol ele geçirdik. 6 adet yasa dışı alkollü içki imalathanesini deşifre ettik. 66 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı" dedi. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 17 ilde Jandarmanın "Alkollü İçki Kaçakçılığı ve Sahteciliğine" yönelik son 2 haftadır düzenlediği operasyonlarımızda; 27 bin 886 litre sahte/kaçak alkollü içki, 67 bin 994 litre etil alkol ele geçirdiklerini belirterek 6 adet yasa dışı alkollü içki imalathanesinin deşifre edinildiğini, 66 şüpheli hakkında adli işlem yapıldığını kaydetti. "Bu ürünleri ele geçirerek, sahte ve kaçak alkol üretimiyle vatandaşlarımızın canına ve sağlığına zarar verilmesini engelledik" diyen Bakan Yerlikaya operasyonlarla ilgili şu ayrıntıları paylaştı: "Cumhuriyet Başsavcılıklarımız ile Jandarma KOM Daire Başkanlığımız koordinesinde; İl Jandarma Komutanlıklarımızca yapılan çalışmalar sonucu; Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Denizli, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karaman, Kırklareli, Manisa, Ordu, Rize ve Tekirdağ’da operasyonlar düzenledik. Sahte alkol üretimine yönelik operasyonlarımızı 81 ilimizde aralıksız sürdürüyoruz. Lütfen şüpheli durumları 112 Acil Çağrı Merkezimize bildirin. Biz gereğini yapalım. Emeği geçenleri tebrik ediyorum."