ASAYİŞ - 23 Temmuz 2020 Perşembe 01:13

Kavga ettiği kişiyi yolda takip eden şahıs, kasten çarparak ölümüne sebep oldu

A
A
A
Kavga ettiği kişiyi yolda takip eden şahıs, kasten çarparak ölümüne sebep oldu

Edirne’nin Keşan ilçesinde iki grup arasında yaşanan kavga, araç kovalamacası ile devam etti.

Edirne’nin Keşan ilçesinde iki grup arasında yaşanan kavga, araç kovalamacası ile devam etti. Köy yolunda yaşanan kovalamaca sırasında kasten çarptığı otomobille dengesini bozduğu motosikletin sürücüsünün karşıdan gelen kamyonun altında kalarak feci şekilde can vermesine sebep olan bir kişi tutuklandı.


Olay, 20 Temmuz Pazartesi günü Keşan’ın Sazlıdere Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.E.T. (18) ve H.D.T (13) ile Onur Yenigün (21) ve Mustafa Dirican (19) arasında henüz bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Yaşanan kavganın ardından grup ayrıldı, sonrasında motosikletine binen Onur Yenigün, arkasına Mustafa Dirican’ı da alarak olay yerini terk etti; ancak kişiler arasında yaşanan münakaşa bununla bitmedi.


Olay yerini terk eden iki kişiyi 59 PL 630 plakalı bir araçla takip etmeye başlayan M.E.T de yanına aldığı H.D.T ile diğer iki kişinin peşine düştü. Bir süre köy yolunda yaşanan kovalamacanın ardından M.E.T, motosiklete yaklaşarak aracı ile kasten motosiklete çarptı ve dengesinin bozulmasına sebep oldu.


Bu sırada motosiklet karşı taraftan gelmekte olan A.E. yönetimindeki kamyonun altında kaldı. Kazayı gören araç sürücüsü M.E.T ise kaza yerinden uzaklaşarak kaçtı.


Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemelerde motosikleti süren Onur Yenigün’ün kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, kaza anında arkada bulunan Mustafa Dirican, Keşan Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.


Kazaya karışan kamyon sürücüsü A.E. ve kazaya sebebiyet verip kaçan M.E.T. gözaltına alındı, bacağı kırılan Mustafa Dirican’ın hayati tehlikesinin olmadığı bilgisine ulaşıldı.


Yürütülen soruşturmanın ardından kamyon sürücüsü serbest bırakılırken, ölüme sebebiyet veren M.E.T., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Hentbolda Kadınlar Türkiye Kupası’nı Konyaaltı Belediyespor kazandı HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final’de bugün oynanan final maçında A.P. Yalıkavak’ı 30-21 yenen Konyaaltı Belediyesi şampiyon oldu. Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda oynanan Mehtap Şimşek ve Pınar Ünlü Hatipoğlu hakem ikilisinin yönettiği maçta ilk yarıyı da Konyaaltı Belediyesi 13-11’lik skorla önde kapattı. Karşılaşmayı da 30-21’lik skorla kazanan Konyaaltı Belediyesi, HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nı müzesine götürdü. Karşılaşma ve sonrasında düzenlenen törende şampiyon olan Konyaaltı Belediyesi’ne kupa ve madalyalarını THF Başkanı Uğur Kılıç ve HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan verdi. Kupa ikincisi Yalıkavak’a ise kupa ve madalyalarını THF Asbaşkanları Ediz Erkovan ve Serpil Çapar takdim etti. Dörtlü Final’in en iyi oyuncusu seçilen Sevilay İmamoğlu Öcal’a da ödülünü HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan ile THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan verdi. Hakemler: Mehtap Şimşek, Pınar Ünlü Hatipoğlu A.P. Yalıkavak: Rombescu, Buket Seven 1, Yasemin Özgür 6, Perihan Topaloğlu Acar 4, Yeliz Özel 1, Zehra Oğuz, Sude Karademir, Barbosa 1, Fatma Akgün, Tuana Akman, Ece Sözmen 4, Chebbah, Kübra Sarıkaya, Ümmügülsüm Bedel 3, İlke Yıldız, Edanur Burhan 1 Konyaaltı Belediyespor: Sevilay İmamoğlu Öcal 2, Mben Bediang, Vieira, Gakidova 4, Ceylan Aydemir 5, Diğdem Hoşgör 9, Baranik 2, İkhneva 4, Edanur Çetin 2, Oleksandra, Gjorgjijevska 2