ASAYİŞ - 10 Haziran 2023 Cumartesi 18:03

Edirne’de 462 kilo uyuşturucu ele geçirildi, 57 şüpheli gözaltına alındı

A
A
A
Edirne’de 462 kilo uyuşturucu ele geçirildi, 57 şüpheli gözaltına alındı

Edirne’de son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 462 kilo 777 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 57 şüpheli ise yakalanarak gözaltına alındı.

Edirne’de son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 462 kilo 777 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 57 şüpheli ise yakalanarak gözaltına alındı.


Edirne’de İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Gümrük Muhafaza ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen uyuşturucu madde ile mücadele operasyonları çerçevesinde son bir haftada 340 kilo 711 gram esrar, 64 kilo 7 gram ecstasy, 57 kilo 608 gram kokain, 223,5 gram metamfetamin, 219,7 gram skunk, 8,78 gram eroin, 59 adet sentetik ecza hap ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Operasyonlarda toplamda 57 şüpheli gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ağrı Ağrılı öğrenci halterde Türkiye şampiyonu oldu Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Ankara’da düzenlenen Kızılay Minikler ve U15 Türkiye Halter Şampiyonası’nda Türkiye birincisi olan Murat Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencisi Osman Oğur’u tebrik etti. Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, yaptığı açıklamada, genç sporcunun elde ettiği başarının kentte büyük bir sevinç oluşturduğunu belirtti. Elde edilen derecenin disiplinli çalışma ve azmin bir sonucu olduğunu ifade eden Kökrek, "Ankara’da düzenlenen Kızılay Minikler ve U15 Türkiye Halter Şampiyonası’nda sporcumuz Osman Oğur’un Türkiye şampiyonu olması bizleri gururlandırdı. 37 kilogram minikler kategorisinde koparma ve silkmede sergilediği başarılı performansla toplamda birinci olarak önemli bir başarıya imza attı. Bu sonuç, öğrencilerimizin spor alanında da ne denli büyük potansiyele sahip olduğunu göstermektedir" dedi. Eğitim kurumlarında akademik başarının yanında sportif faaliyetlere de büyük önem verdiklerini vurgulayan Kökrek, "Okullarımızda öğrencilerimizin fiziksel gelişimlerini desteklemek, yeteneklerini ortaya çıkarmak ve onları farklı alanlarda da başarılı bireyler olarak yetiştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Osman evladımızın elde ettiği bu başarı, diğer öğrencilerimize de örnek teşkil edecek niteliktedir. Bu vesileyle öğrencimizi yetiştiren öğretmenlerimize, antrenörlerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sporcumuzun bundan sonraki süreçte de aynı azim ve kararlılıkla daha büyük başarılara ulaşacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. Kökrek, başarılarından dolayı Osman Oğur’u kutlayarak, spor hayatında üstün başarılarının devamını diledi.