YEREL HABERLER - 20 Aralık 2013 Cuma 15:51

Fü Öğrencisine 'birand' Ödülü

A
A
A
Fü Öğrencisine 'birand' Ödülü

Genç İletişimciler Yarışması'nda birinci olan Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Halil Kahraman ödülünü İstanbul’da aldı.
Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Halil Kahraman, Aydın Doğan Vakfı tarafından düzenlenen ve bu yıl 25.’si gerçekleştirilen genç iletişimciler yarışmasında Elazığ ve Fırat Üniversitesi’nin gururu oldu. İstanbul Hilton Otel’de yapılan ödül töreni Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hanzade Doğan Boyner’in konuşmasıyla başladı.
Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 4. sınıf öğrencisi olan Kahraman, ‘Hazar Baba Rehabilitasyon’ haberiyle bu yıl ilk kez usta gazeteci Mehmet Ali Birand anısına verilen ödülün sahibi oldu. Kahraman’a ödülünü Doğan Tv Holding CEO’su İrfan Şahin verdi. Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hanzade Doğan Boyner, üniversitelerin rektör ve dekanlarına da genç iletişimcilere desteklerinden dolayı teşekkür beratı verdi. Fırat Üniversitesi adına teşekkür beratını İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Osman Umar aldı. Gece ödül alan öğrencilerin toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir