YEREL HABERLER - 12 Nisan 2012 Perşembe 17:56

SÖKE MHP`DEN SÖKESPOR`A 2 BİN 50 TL BAОIŞ

A
A
A
SÖKE MHP`DEN SÖKESPOR`A 2 BİN 50 TL BAОIŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Teşkilatı, MHP`li kadınların düzenlediği kermesten elde ettiği geliri teslim etmek üzere Sökespor`u ziyaret etti.
Ziyarette kermesten elde edilen bin 50 TL, kulüp yöneticilerine teslim edilirken; Söke MHP bununla da kalmadı. MHP Söke İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu da kişisel olarak bin TL daha bağışta bulundu. Bağış, Söke MHP İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Yeşim Sümer tarafından Sökespor Kulüp Başkanı Feridun Narin`e takdim edildi. Herkesi ``˜Sökespor için elele` sloganıyla herkese Sökespor`a destek vermeye davet eden MHP Söke İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu; ``Sökespor Bölgesel Amatör Lig (BAL)`e çıkarak kentimize bir gurur yaşattı. Tarihi başarılarla dolu olan Sökesporumuzun BAL`nde de başarı elde edeceğine inanıyoruz. Başarının elde edilmesi için Sökeliler olarak bizler de elimizden gelen desteği göstermeliyiz`` dedi.
Mutafoğlu, kermes düzenleyek katkı sağlayan partisinin kadın kolları üyelerine de ayrıca teşekkür etti.
``İDADE-İ ZİYARETLERE DEVAM``
Bunun yanında Söke MHP İlçe Teşkilatı iade-i ziyaretlerine devam ediyor. Metin Mutafoğlu Başkanlığı`ndaki İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Ali Oklay, Belediye Meclis Üyeleri Ekrem Akpınar ve Oğuz Eryıldız, Kadın Kolları Başkanı Yeşim Sümer ile Ülkü Ocağı Başkanı Ekrem Erdem`in de bulunduğu Söke MHP Heyeti Söke Ziraat Odası ve Söke Esnaf Odaları`na ziyarette bulundu. Tarım ve esnaf sektörünün sıkıntılarının gündeme geldiği toplantılarda Söke MHP İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu, yaşanan sıkıntıların takipçisi olduklarını ve Ankara`ya taşıdıklarını ifade etti. Mutafoğlu gerek Ziraat Odası, gerekse esnaf odaları ziyaretinde sivil toplum kuruluşlarını Sökespor`a destek olmaya çağırmayı da ihmal etmedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir