YEREL HABERLER - 12 Nisan 2012 Perşembe 18:48

MANİSA`DA TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI DENETİMDEN GEÇTİ

A
A
A
MANİSA`DA TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI DENETİMDEN GEÇTİ

Manisa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kent merkezindeki toplu ulaşım araçlarına yönelik denetim yaptı.
Denetimlerde kılık kıyafet yönetmeliğine uymayan, toplu ulaşım sürücü kartını takmayan ve araçlarda görüş mesafesini kısıtlayacak şekilde aksesuar bulunduran sürücülere ceza yazıldı.
Önceki yıllara oranla sürücülerin kurallara daha çok uyduğunu ifade eden Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mümin Deniz, denetimlerin işe yaradığını söyledi. Ulaşımda gerçekleşen dönüşümle birlikte sürücüler ile birlikte yolcuların da rahatladığını ifade eden Deniz, ``Önceki yıllarda toplu ulaşım ile ilgili şikayetlere yetişemiyorduk. Ancak yapılan denetimler ve yaşanan dönüşüm ile birlikte sürücülerimiz de artık bilinçlendi. Yaptığımız denetimlerde artık genellikle sürücülerimizi kurallara uyduğu için tebrik ediyoruz. Toplu ulaşımda aldığımız şikâyetlerde minimum seviyelere indi`` dedi.
Toplu ulaşım araçların belli bir standarda geldiğini ifade eden araç sürücüleri denetimlerden memnun olduklarını, böylelikle bütün araç sürücülerinin kurallar dışında hareket edemediğini belirtirlerken, denetimlerle birlikte yolcularda, sürücülerin kendilerine karşı olan tutumlarının değiştiğini söylediler. Ayrıca Kentkart sistemine geçilmesiyle, ulaşımın modern bir sisteme kavuştuğunu ifade eden yolcular Manisa Belediyesi`ne teşekkür ettiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir