GENEL - 18 Nisan 2012 Çarşamba 13:16

ÖLDÜRÜLEN DOKTOR İÇİN ÇALIŞTIОI HASTANEDE TÖREN DÜZENLENDİ

A
A
A
ÖLDÜRÜLEN DOKTOR İÇİN ÇALIŞTIОI HASTANEDE TÖREN DÜZENLENDİ

Dün öldürülen 28 yaşındaki doktor Ersin Arslan için çalıştığı hastanede tören düzenlendi. Genç doktorun ailesi ve mesai arkadaşları göz yaşlarına boğuldu.
Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi`nde çalıştığı sırada poliklinikte bıçaklanarak öldürülen doktor için Gaziantep Sağlık Müdürlüğü tarafından hastanede tören düzenlendi. Genç doktor Ersin Arslan`ın Türk Bayrağına sarılı tabutunu gören yakınları ve mesai arkadaşları göz yaşlarına hakim olamadı. Tabuta sarılan genç doktorun eşi ise gözyaşlarına boğularak hayat arkadaşına veda etti. Törene binlerce sağlık çalışanı katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Doktor ve iş insanına silahlı saldırı planlayan şüphelilere operasyon: 6 gözaltı Kocaeli’de bir doktor ve iş insanına yönelik silahlı saldırı planının deşifre edilmesiyle düzenlenen operasyonda 6 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 2’si tutuklanırken, adreslerde çok sayıda silah ele geçirildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, doktor B.U. ile iş insanı S.D.’ye yönelik planlandığı belirlenen silahlı saldırı girişimini engelledi. Emniyet Müdürlüğüne yapılan ihbarda, doktor B.U. ve iş insanı S.D.’ye yönelik kasten öldürmeye teşebbüs, tehdit ve 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun’a muhalefet suçları kapsamında planlama yapıldığı bildirildi. İhbar üzerine Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kapsamlı çalışma başlatıldı. Yürütülen çalışmalarda olayla bağlantılı oldukları tespit edilen S.A., G.M.K., K.F.G., K.Ö., E.Ö. ve İ.G. isimli şüpheliler düzenlenen operasyonlarla yakalandı. Şüphelilerin iş yerleri ve ikametlerinde yapılan aramalarda, söz konusu olayda kullanılacağı değerlendirilen çok sayıda tabanca ve fişek ele geçirildi. Ele geçirilen silahlar incelemeye alınırken, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla soruşturmanın derinleştirildiği öğrenildi. Cinayet Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan şüpheliler, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Adliyeye çıkarılan şüphelilerden G.M.K., K.Ö., E.Ö. ve İ.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, S.A. ve K.F.G. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, ele geçirilen silahların başka suçlarla bağlantısının bulunup bulunmadığının da araştırıldığı bildirildi.