DÜNYA - 18 Nisan 2012 Çarşamba 16:42

ADANASPOR `KAYIP` İSTEMİYOR

A
A
A
ADANASPOR `KAYIP` İSTEMİYOR

TFF 1. Lig`de Play-off mücadelesi veren Adanaspor`da Bucaspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Puan kaybına tahammülü olmayan Toros Kaplanı, incele eleyip sık dokurken, tüm hesaplar ise mutlak galibiyet üzerine yapılıyor.
Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdüren turuncu-beyazlılarda futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyetin de yüzünü güldürüyor. Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde Osman Yereşen Tesisleri`nde gerçekleştirilen son antrenmana Akhisar Belediye karşılaşmasında sakatlanan ve uzun süredir takımdan ayrı kalan Cem Özdemir de katıldı. Düz koşulara başlayan genç futbolcunun, bir süre daha formasından uzak kalacağı kaydedildi. Cezasını tamamlayan Mbilla Etame`nin yeniden takıma dönmesiyle birlikte
keyifler yerine gelirken, Levent Eriş ise idmanlarda futbolcularını sık sık uyararak, hatalarını da onlara tek tek anlatıyor.
Antrenman sonrasında gazetecilere kısa bir değerlendirmede bulunan Eriş, lig sonunda sıralama her ne olursa olsun kalan tüm maçlarını kazanacaklarını vurguladı. Ligde ilk 6 için birçok takımın şansı bulunduğunu dile getiren Eriş, "Lig sonu yaklaştıkça şampiyonluk ve Play-off yarışı kızışıyor. Hafta sonu Bucaspor ile sahamızda zorlu bir 90 dakikaya çıkacağız. Rakibimiz çok genç ve koşan bir takım. Son olarak kendi evlerinde önemli bir galibiyet aldılar. Taraftarımızın da desteğiyle bu mücadeleden galip
ayrılacağımıza inanıyorum" dedi.
Öte yandan, Adanaspor ile Bucaspor arasında 22 Nisan Pazar günü 5 Ocak Stadyumu`nda saat 14.00`da oynanacak maç biletlerinin 09.30`da satışa sunulacağı, stat kapılarının da 11.30 itibariyle açılıp, seyircilerin stada girişine izin verileceği bildirildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir