DÜNYA - 24 Nisan 2012 Salı 13:53

BURAK YILMAZ`DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

A
A
A
BURAK YILMAZ`DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Milli takımın ve Trabzonspor`un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, katıldığı Nike Mercurial Vapor 8 kramponun tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
İstanbul teknik Üniversitesi`nin Maslak Yerleşkesinde düzenlenen tanıtım toplantısına katılan yıldız oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz yıldan beri bir çıkış içinde olduğunu kaydeden Yılmaz, "Bu sezon gol atacağımı biliyordum. Ancak açıkçası bu kadar gol atabileceğimi beklemiyordum. Güzel işler yaptığımı düşünüyorum" diye konuştu.
Ligin bitmesine 4 hafta kaldığını ifade eden Burak, "Rekor kırmam şu anda zor gözüküyor. Çok goller kaçırdım. Ancak Trabzonspor`un gol rekorunu kırdım. Bu da benim için çok önemliydi. Ancak takımın galip gelmesi kazanması beni daha çok mutlu ediyor" dedi.
Bu sezon zaman zaman sakatlıkların da kendisini etkilediğini belirten golcü futbolcu, sağlıklı olduğu dönemlerde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi. Burak Yılmaz, idmanlardan sonra da gol çalışmasına devam ettiğini vurguladı.
BURAK YILMAZ TRANSFER HAKKINDA KONUŞTU
Sezon sonunda Trabzonspor ile sözleşmesi sona erecek olan Burak Yılmaz, basın mensuplarının transferle ilgili sorusu üzerine, transferle ilgili daha önce yaptığı açıklamaların olay olduğunu vurgulan Yılmaz, "Şu anda ligin bitmesine 4 maç var. Ben sadece onu düşünüyorum. Lig bittikten sonra durum değerlendirmesi yapıp kararımı vereceğim. Şu anda tek düşüncem kalan 4 maçtır" ifadelerini kullandı.
Hafta sonu Süper Final`de Galatasaray ile önemli bir maça çıkacaklarını kaydeden yıldız oyuncu, "Bu maçta her maç gibi bizim için çok önemli. Karşılaşmanın Fair-play içinde geçmesini istiyorum. Bu yıl şampiyonluk yarışında geride kalışımızı çok maç oynamamıza bağlıyorum. Biz de rakiplerimiz gibi haftada bir maç oynasaydık şampiyonluğun en büyük adayı biz olurduk. Zaten Trabzonspor gelecek yıl oynayacağı futbol ile bunu herkese gösterecektir" diye konuştu.
Bir gazetecinin, son zamanlarda tartışılan gol sevinçleri ile ilgili sorusuna Burak Yılmaz, "Her şeyin bir adabı olması gerekiyor. Sevinçlerde kimseyi üzmemek gerekiyor" cevabını verdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir