YEREL HABERLER - 26 Nisan 2012 Perşembe 14:40

TÜRK KIZILAY DERNEĞžİ GENÇLİK KOLLARINDAN, ZONGULDAK VALİSİ AYYILDIZ`A ZİYARET

A
A
A
TÜRK KIZILAY DERNEĞžİ GENÇLİK KOLLARINDAN, ZONGULDAK VALİSİ AYYILDIZ`A ZİYARET

Türk Kızılay Derneği Zonguldak Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç ve beraberindekiler, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız`ı ziyaret etti.
Türk Kızılay Derneği Zonguldak Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç ve beraberindekiler, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız`ı ziyaret ederek, destek istedi. Ziyarette konuşan Türk Kızılay Derneği Zonguldak Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç, ``Türk Kızılay`ı milletimize hizmetler getiren, 145 yıldır din, dil, ırk gözetmeksizin dünyanın dört bir tarafına, insanoğluna hizmet elini uzatmış, yardım elini uzatmış köklü nadir kuruluşlarımızdan bir tanesidir. Türkiye genelinde Türk Kızılay`ı gençlerimiz ve kadınlarımız üzerinde daha aktif olabilmek için kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatları kuruldu. Kadın kolları 1 sene önce kurulmuş idi, gençlik kolları görevi de bana ve arkadaşlarıma verildi Zonguldak`ta. Biz bu görevi icra ederken sizinle iletişim halinde olmak istiyoruz. Gençlerimiz adına Zonguldak`ta düzenlemeyi düşündüğümüz çok güzel organizasyonlar var. Buna da madde bağımlılığıyla başlamak istiyoruz. Zonguldak üniversitede ve Zonguldak yerel gençliğine hitap edecek madde bağımlılığıyla ilgili organizasyon yapmak istiyoruz. Madde bağımlılığından gençlerimizi kesinlikle uzak tutmak istiyoruz. Öncelikle hedefimiz gençlerimiz üzerinde eğitici ve öğretici programlar yaparak bölgemizde ve Türkiye genelinde taktik toplayacak, örnek alınacak programlar yapmak. Biz bu doğrultu da sizin desteğinizi almaya geldik. Yapacağımız her organizasyonda sizinle iletişim halinde olacağız`` dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ise, ``Böyle bir organizasyonun içerisinde bulunmak başlı başına zaten sizin niyetinizi ortaya koyuyor. Bu güzel niyetinizin gerçekleşmesi noktasında atacağınız her adım Kızılay`ın her yerde olduğu gibi başkanı da biziz. Onursalda olsa sorumluluğu başta bize. Kızılay`ı biz diğer derneklerle bir tutmuyoruz. Kızılay dünyaya, ülkemize, her vatandaşın kalbine, hayatımızın her kemsine nüfus etmiş bir kamusal kuruluş diye bakıyoruz. Diğer kamu kurum kuruluşlarından ayırt etmiyoruz yaptığı, yapacağı faaliyetler itibariyle. Kızılay uğraştığı her konuda kendini gösteriyor. Madde bağımlılığına bu konuya ayrıca el atmanız önemli. Yapacağınız her türlü faaliyette hem desteğimiz olur, hem fikrimiz olur, hem çabamız olur. Bir ağabeyiniz ve bir büyüğünüz olarak da başınızda olmaktan ayrıca şeref duyarım. Çalışmaların durmaksızın devam etmesini, yapacağınız her çalışmada başarılı olmanızı diliyorum`` diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir