DÜNYA - 27 Nisan 2012 Cuma 17:19

GÜMÜŞDAО: ``ÇORUMBELEDİYESPOR, ALTERNATİF TAKIM DEОİL``

A
A
A
GÜMÜŞDAО: ``ÇORUMBELEDİYESPOR, ALTERNATİF TAKIM DEОİL``

Çorum Belediyespor Koordinatörü Hayrettin Gümüşdağ, ``Çorumspor`un düşmesi ile Çorumbelediyespor`un çıkması arasında hiçbir ilişki bulunmamaktadır`` dedi.
TFF BAL Ligi 3. Grup Şampiyonu 1930 Bafraspor ile Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 6. Grup Şampiyonu Çorum Belediyespor, TFF 3. Lig`e çıkmak için hafta sonu Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu`nda karşılaşacak. Çorum Belediyespor Koordinatörü Hayrettin Gümüşdağ, Antalya Side`de yaptıkları kampın ardından Tokat`ta çıkacakları maça hazırlandıklarını kaydetti. Müsabakaların Tokat`a verilmesinden mutlu olduklarını belirten Gümüşdağ, ``Bafraspor`da açık ara gurubundan çıkan başarılı iyi oyunculardan kurulu bir takım. Ciddi ve zor bir ekip. Biz de iyi bir ekibiz. Yani burada iki ekip karşılaşacak. 90 dakikada iyi olan finalde 3. Lig`e çıkmayı hak edecek. Bu nedenle bu maçlar favorisi olmayan zor maçlar`` dedi.
2. Lig`de mücadele eden Çorumspor`un düşme hattında olması nedeniyle Çorumbelediyespor`un alternatif bir takım olacağı yönündeki söylemlerle ilgili sorulara Gümüşdağ, şu şekilde cevap verdi: ``Bu sene hedefimizi şampiyon olarak belirledik ve ilk rauntta hedefimize ulaştık. Geçen sene Çorumspor şampiyonluğa oynuyor, ilk 5`i kovalıyordu. İyi bir kadrosu vardı ama bu sene düşme potasına girdi. Maalesef iyi bir ivme yakalayamadı. Sadece Kocaelispor`u yendi. Tokat`ın durumuna baktığımızda bu işi kurtardığı gözü ile bakıyorum. Hem kadrosu hem teknik yönden Tokat`ın kurtaracağını ben garanti gibi görüyorum. Çorumspor`un düşmesi ile Çorumbelediyespor`un çıkması arasında ise hiçbir ilişki bulunmamaktadır. Geçen seneden beri hedefini şampiyonluğa koyan takımdır. Ama maalesef Çorumspor bu sene zor durumda, düşüyor. Bazı şeyler söyleniyor. Ama Çorumbelediyespor asla bir alternatif takım değil. Tam tersi, Çorumspor düşüyor diye Çorumsporlu taraftarlarımızda bizim gibi üzgün. Ama birazda tepki koyuyorlar ``˜neden bir takım düşerken bir takım çıkıyor?` diye. Gönül istiyor ki Çorumsporumuz 2. Lig değil, 1. Lig`de olsun. Biz 2. Lig`e kadar yükselelim. BAL takımlarımız çoğalsın. Yani şehre futbolda bir dinamizm gelsin istiyoruz. Bu yanlış değerlendiriliyor. Gönül istiyor Çorumspor`da 2. Lig`de kalsın. Bizim için daha büyük avantaj. 3. Lig`de de bir takımımız olsun. Bu da Çorum için iyi bir avantaj olduğunu düşünüyorum.``
Bunlar Da İlginizi Çekebilir