YEREL HABERLER - 30 Nisan 2012 Pazartesi 09:29

ÖDEMİŞ`E GELENLER, KEBABINI YEMEDEN DÖNMÜYOR

A
A
A
ÖDEMİŞ`E GELENLER, KEBABINI YEMEDEN DÖNMÜYOR

Baharla birlikte Ödemiş`te tur araçlarının yoğunluğu da artmaya başladı. İzmir başta olmak üzere, çevre il ve ilçelerden gelen yerli turistler, bölgenin en büyük açık hava alışveriş merkezi olan cumartesi pazarından alışveriş yapıyor, Birgi, Bozdağ ve Gölcük`ün doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerini görme imkanı buluyor.
Özellikle cumartesi günleri ilçede büyük hareketlilik yaşanırken, yerli turistler cumartesi pazarının yanı sıra Birgi, Gölcük ve Bozdağ gibi tarihi ve doğal güzelliklere sahip beldeleri de ziyaret ediyor. Ödemiş`in ünlü kebabını yemeden memleketlerine dönmek istemeyen yerli turistler, Cumhuriyet Caddesi`ndeki kebapçıların önünde kuyruklar oluşturuyor.
İzmir`den geldiğini belirten yerli turistlerden Ozan Ali Gargı, Ödemiş kebabını ilk kez tattığını, ancak lezzetinin anlatılandan da iyi olduğunu söyledi. Gargı, Ödemiş kebabının mutlaka tanıtılması gerektiğini belirterek, kebapçılardan İzmir`de şube açmalarını istedi.
Cumartesi günleri onlarca otobüsün geldiği ilçede, yolcu indirme ve bindirme sırasında kimi zaman trafik sıkışıklığı da yaşanıyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir