YEREL HABERLER - 26 Şubat 2012 Pazar 18:02

MİLLİLERDEN MADALYA SÖZÜ

A
A
A
MİLLİLERDEN MADALYA SÖZÜ

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Erzurum’da 27 Şubat-4 Mart tarihleri arasında yapılacak Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası’nda yarışacak milliler iddialı.
Erzurum’da salı günü başlayacak olan Özel Sporcular Dünya Kayak Şampiyonası’na hazırlanan Türk Milli Takımı, Palandökende antrenmanlarına ara vermeden devam ediyor. 3 gün öncesinden Erzurum’a gelen milli takım sporcularına hafta sonunu Palandöken’de kayak yaparak geçiren Erzurumlular da sevgi gösterisinde bulundu.
ZİRVEDE TÜRKİYE SESLERİ
Alp Disiplini kategorisinde Türkiye’yi temsil edecek olan Tuğba Tekin, Emrah Dal, Faik Çelik, Murat Duran, Muhammet Bakırhan, İlker Gencer, Çayan Kurnaz ve Yasin Çiftçi’den oluşan milli takım sporcuları antrenörleri Murat Aygün ve Erdinç Türksever’e Palandöken’in zirvesinde madalya sözü verdi. Antrenmanda zaman zaman küçük kazalar yaşanırken, özel olarak hazırlanan parkurda inişlerini sıra ile gerçekleştiren millilerle bir toplantı yapan Aygün ve Türksever, sporculara son uyarılarını yaptı.
Kısa konuşmanın ardından söz milli sporculardaydı. Ellerindeki batonları havaya kaldırarak hep bir ağızdan “Kırmızı beyaz, en büyük Türkiye” diye bağıran sporcuların sesi Palandöken Tesisleri’ni adeta inletti.
Alp Disiplini Milli Takım Başantrenörü Murat Aygün, Erzurum’da yapılacak Dünya Kayak Şampiyonası için iddialı konuştu. Aygün, “Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Kısa sürede büyük aşama kaydeden bu çocuklar madalya kazanarak Türk spor tarihine adını altın harflerle yazdıracak” dedi.
Kampın başlarında zaman zaman bazı sıkıntıları olduğunu dile getiren Aygün, “Şu anda hiçbir eksiğimiz ve sıkıntımız yok. Takım olarak Dünya Şampiyonası’na konsantre olduk. Madalya sayısı için bir şey söylemek istemiyorum ama Türk halkına büyük sürprizlerimiz olacak” sözlerini kullandı.
Öte yandan Milli Takım Antrenörü Erdinç Türksever de tüm takım olarak uyumlu bir kamp dönemi geçirdiklerini, Dünya Şampiyonası’nda istedikleri sonucu alacaklarına inandığını ifade etti.
ERZURUM’DAN DESTEK BEKLİYORUZ
Sporculardan Tuğba Tekin ise, “Isparta’dan Erzurum’a madalya için geldim” derken, iddialı olduğunu söyleyen Faik Çelik, “Burada neler yapabileceğimizi herkese göstermek istiyoruz. Takımdaki herkesten madalya bekliyoruz. Erzurumlulardan da bize destek vermelerini bekliyoruz” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir