YEREL HABERLER - 01 Mart 2012 Perşembe 18:05

MHP MUĞLA MERKEZ İLÇEDE KOYUNCU GÜVEN TAZELEDİ

A
A
A
MHP MUĞLA MERKEZ İLÇEDE KOYUNCU GÜVEN TAZELEDİ

MHP Muğla Merkez İlçe Teşkilatı 8. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut İlçe Başkanı Bayram Koyuncu güven tazeledi.
Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Muğla Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi yapıldı. İl Özel İdaresi Salonu’nda gerçekleştirilen kongre, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, MYK üyesi Muğla eski Milletvekili Metin Ergun, İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Ülkü Ocakları Başkanı Eren Akdeniz, ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ve çok sayıda delege katıldı.
Kongrede divan başkanlığa Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan seçildi. Faaliyet raporunun okunmasının ardından adaylar delegelere sesledi. İlk olarak kürsüye gelen Ünal Yiğit, yönetilmeye değil hep birlikte yönetmeye talip olduklarını belirterek, “Bütün milliyetçi ve ülkücü kadrolarla birlik ve beraberlik içerisinde milliyetçi Muğla ve milliyetçi Türkiye için ben ve yönetim kurulu üyelerim bu göreve talibiz. Kim seçilirse seçilsin hiç şüphesiz MHP kazanacaktır” dedi.
Yeniden başkanlığına adaylığını koyan mevcut ilçe Başkanı Bayram Koyuncu ise milliyetçi hareketin, talan, teslimiyet ve baskı düzeninin egemen olduğu bugün, belki kırılan ama eğilmeyen, dimdik başın adı olduğunu vurguladı. Koyuncu, “Görevde olduğum süre boyunca bütün dava arkadaşlarıma eşit mesafede durdum. Partimizin gönül erleri ve ülkücülerin birlik ve beraberlik içinde başaramayacakları hiçbir şey olmadığını çok iyi biliyoruz. Bir sonraki kongremizi MHP’nin ve kadrolarının yönettiği daha müreffeh ve aydınlık bir Türkiye’de gerçekleştirmek dileği ile olağan kongremizin partimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz da geçmiş yıllarda partilerinde görev yapanlara teşekkür ederek, “Partimizin yapılmakta olan kongreleri bizi ayrıştırmaya ve nifaka değil birleştirmeye, bir olmaya, birlikte olmaya vesile olmalıdır. Şimdiden yerel seçimlere hazırlanmalıyız” dedi.
Konuşmaların sonunda yapılan 400 delegeden 324 delegenin katıldığı oylamada Ünal Yiğit 155 oy alırken mevcut ilçe başkanı Bayram Koyuncu 169 oyla MHP Muğla Merkez İlçe Başkanlığına seçildi. Bayram Koyuncu’nun listesinde; Nail Teker, Bayram Korkmaz, Arif Demir, Ertan Kaçar, Metin Kanatoğlu, Şahin Karaca, Akın Baş, Hüseyin İlhan, Ümit Karataş, Mehmet Küçem, Necati Bakılan, Serkan Günüç, Ersan Adanır, Hasan Gencer, Bayram Dural, Süleyman Şenboğa, Güray Güler ve Kemal Ceylan bulunuyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Kardan dolayı mahsur kalanlara kumanya desteği Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteği yapıldı. Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara yönelik yardım çalışmalar, Van Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü koordinasyonunda aralıksız devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı güzergâhlarda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşlara, AFAD arama kurtarma ekipleri ile Hayrat Arama Kurtarma ekibi tarafından gıda ve sıcak içecekten oluşan kumanya yardımı ulaştırıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sahada görev yapan ekipler, ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. AFAD koordinesinde; emniyet, jandarma, karayolları, Kızılay, belediye ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalarda, vatandaşların can güvenliği öncelikli tutuldu. Olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürmesi nedeniyle ekipler 7-24 görevinin başında. Yetkiler tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, yapılan meteorolojik ve resmi uyarıları dikkate almaları ve güncel yol durumunu takip etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Karla mücadele ve yardım çalışmalarımız hava şartları normale dönene kadar kesintisiz şekilde devam edecektir" denildi.