DÜNYA - 02 Mart 2012 Cuma 13:27

SPOR TOTO 2. LİG

A
A
A
SPOR TOTO 2. LİG

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Diyarbakırspor, FIFA ve itilaflı olduğu yabancı futbolcular konusunda açıklama yaptı.
Yeşil-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, geçmiş yönetimlerin ve sorumluluklarını yerine getirmeyen sportif direktör ve menajerlerden dolayı FIFA ile yaşadığı sorunlar kamuoyu tarafından bilinmektedir. Geçmişte yapılan hatalardan dolayı FIFA tarafından alınan transfer yasağıyla ilgili olarak yaşadığımız sorunlara çözüm bulunması için attığımız adımlara ve yaptığımız yazışmalara her geçen gün bir yenisini ekleyerek, kulübümüzün hakkını arayan çözüm arayışlarımız olmuştur. Ancak bir takım
art niyetli çevrelerin devamlı olarak gündeme getirdiği Amir Azmy Mohamed Megahed ilgili olarak FIFA’dan gelen ceza için bir başka yazı da FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na gönderilmiştir" denildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa’da asayiş uygulaması: Aranan şahıslar yakalandı, uyuşturucu madde ele geçirildi Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde gerçekleştirilen geniş kapsamlı asayiş uygulamalarında aranan şahıslar yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi, çok sayıda araç ve iş yeri denetlendi. Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 12 ayrı noktada yapılan sabit asayiş uygulamasında 291 araç sorgulandı. Uygulamada 504 şahıs sorgulanmış olup, yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 2 aranan şahıs yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet birimlerinin katılımıyla 24 farklı noktada sabit, hareketli yol ve umuma açık iş yeri uygulaması gerçekleştirildi. Yapılan yol uygulamalarında 2 bin 741 şahıs sorgulanırken 4 aranan şahıs yakalandı. Denetimler sırasında 1 şahıstan 0,41 gram kokain, 1 şahıstan ise 2,94 gram bonzai ele geçirilerek şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı. Ayrıca 1 şahıstan havalı tabanca ele geçirilirken, şahıs hakkında idari işlem uygulandı. Uygulamalar kapsamında bin 230 araç sorgulandı, 1 araç trafikten men edilirken 17 araca toplam 115 bin 800 TL idari para cezası kesildi. Umuma açık iş yerlerine yönelik denetimlerde ise 12 iş yeri kontrol edildi, 129 şahıs sorgulandı ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Denetimler sonucunda 1 iş yerinin ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilirken, 5 iş yerine idari para cezası uygulandı. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik denetim ve uygulamalarının aralıksız devam edeceği bildirildi.