YEREL HABERLER - 03 Mart 2012 Cumartesi 10:48

ÇİLEK TOPLUM MERKEZİ’NDE TANIŞMA TOPLANTISI

A
A
A
ÇİLEK TOPLUM MERKEZİ’NDE TANIŞMA TOPLANTISI

Aile ve Sosyal Politikalar Mersin İl Müdürlüğü, Çilek Toplum Merkezi’ndeki kursiyerler ve çocukları ile tanışma toplantısı düzenledi. Mersin Vali Yardımcısı Kadir Okatan, merkezin kreşindeki çocuklarla yakından ilgilendi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı merkez Akdeniz ilçesindeki Çilek Toplum Merkezi’nde düzenlenen tanışma toplantısına Vali Yardımcısı Kadir Okatan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selahattin Bulut, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Aslan, kursiyerler, kurs öğretmenleri ile merkeze hizmet veren kamu kuruluşların yetkilileri katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bulut, toplum merkezlerinde eğitim alan kadınları ve çocukları tanımak, sorunlarını dinlemek ve yapılabilecekler konusunda bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla tanışma toplantısı düzenlediklerini söyledi. Bundan sonra bu tür etkinlikleri sık sık gerçekleştireceklerini belirten Bulut, “Devlet kurumları olarak Toplum Merkezi’nde kurslarımıza katılan çocuklarımız ve annelerimizle, bir bütün olarak vatandaşlarımızla bütünleşmeyi ve onların beklentileri konusunda yapmamız gerekenleri yerinde görme imkanı sağladık” dedi.
Tanışma toplantısında, merkezin kreşinde eğitim gören minik çocuklarla yakından ilgilenen Vali Yardımcısı Okatan ve İl Müdürü Bulut, onlara çeşitli hediyeler verdiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir