YEREL HABERLER - 10 Mart 2012 Cumartesi 09:20

KARAOSMANOĞLU, "GEBZE AVRUPA`DAN GÜZEL OLACAK"

A
A
A
KARAOSMANOĞLU, "GEBZE AVRUPA`DAN GÜZEL OLACAK"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ile yönetim kurulu üyelerini misafir etti. Büyükşehir’in Gebze’ye verdiği değeri ve önemi aktaran Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gebze, gelişiyor ve değişiyor, Yakın bir gelecekte Gebze, Avrupa’dan güzel olacak’’ dedi.
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Kaflı ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tanışan Başkan Karaosmanoğlu, Kaflı ile yöneticilere başarılar diledi. Başkan Karaosmanoğlu’na Büyükşehir’in Gebze’ye olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Kaflı, yönetim kurulu olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aktardı.
Büyükşehir olarak Gebze’ye ve Gebzeliler’e değer verdiklerini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gebze’yi ve Gebzeliler’i çok seviyoruz. Bu sevgimizi de hizmet ederek gösteriyoruz. Gebze’de 8 yılda binlerce iş yaptık, yarım kalmış projeleri tamamladık. AK Parti’de görev almak ve hizmet etmek çok önemlidir. AK Parti olarak, bizim kaptanımız sağlam’’ ifadesini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Okul müdürünü vuran öğrenci ile babası tutuklandı Mersin’in Anamur ilçesinde okul müdürünü vuran 12 yaşındaki öğrenci ile azmettirme suçundan gözaltına alınan babası çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Olay, dün sabah saat: 08.30 sıralarında ilçeye bağlı Çarıklar Mahallesi’ndeki Çarıklar Rüştü Kazım Yücelen Ortaokulu’nun bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, M.K. (12), okulun önünde oturan okul müdürü Ender Kara’ya (39) doğru hızla gelerek tüfekle ateş etti. Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Kara, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri ise çocuğu okulda gözaltına aldı. Olayda kullanılan ruhsatsız tüfeğe el konulurken baba Y.K. de (55) Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alındı. Baba ve oğlunun savcılıkta ifadesi alınmasının ardından tasarlayarak, kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmeye teşebbüs ve azmettirme suçlarından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Şüpheli baba azmettirme, oğlu ise öldürmeye teşebbüs suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Valilik olayla ilgili açıklama yapmıştı Mersin Valiliği olayla ilgili yaptığı açıklamada; "İlimiz Anamur İlçesi Çarıklar Mahallesinde bulunan Çarıklar Rüştü Kazım Yücelen Ortaokulunda, 22.12.2025 günü saat: 08.30 sıralarında M.K. isimli öğrenci, okul bahçesinde, Okul Müdürü E.K.’yı tüfek ile karın bölgesinden yaralamıştır. Yaralanan Okul Müdürü E.K. derhal hastaneye kaldırılmış olup, tedavisi devam etmektedir. Olayı gerçekleştiren öğrenci gözaltına alınmış, konuya ilişkin adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" denilmişti. Öteyandan Mersin’deki bir hastaneye sevk edilen okul müdürünün tedavisinin yoğun bakım servisinde sürdüğü bildirildi.